До пред некое време сакав машки со избричена брада.. Сакав кога се мазни, да ти лизга и рака и се НО, откако го запознав него и видов колку брадата била секси, почна ептен да ми се допаѓа брадата.. Во секој случај, не стои подеднакво исто брадата кај сите машки, некои дури и ја немаат (бившиот воопшто немаше брада) ама пали бре брадата.. Секси ми е..
Kај мојов не ми се допага,како бебе ми е така избричен,нејкам да го бакнам Cакам малку брада да ме гребка
Бидејќи прашањето е конкретно за партнерот, него воопшто не му стои брада и нон стоп го терам избричен да доаѓа, поубав ми е. А општо за брада кај машките не сум против, само зависи на кого му стои и може да ја носи
не сум љубител на брада,дечко ми секогаш се бричи,сакам да е така нежничко и мазно да можеш слободно да го и да не те боцка ништо
Еј баш вчера му кажав, на тоа убаво лице брада НЕ барем сега засега. Понатаму кога ќе порасне може ако сака
не сум љубител на брада и секогаш го терам да се бричи,сакам да е така нежничко и мазно да можеш слободно да го и да не те боцка ништо
Брадаааааааааа... обожавааааам))))))) и дечко ми има забрана редовно да се бричи многу убаво му стои брада... од мераци !
Се знае маж си е маж со брада! Сакам да се почувствувам како со маж бе, а не како со пубертетлија. Многу, ама многу посекси се кога имаат брада, уф.
Аууу јас мразам ,ми смета дека има остра и густа брада не можам да го бацам а да не станам црвена у лицето
Потполно се согласувам. Автоматски посекси ми се ако имаат брада. И побрзо ги забележувам оние со брада, отколку оние без брада.
Ми се допаѓа,секако но по некое време тој самиот неможе да издржи и ќе ја избриче.Но по мажествено е и секси
ДА! Не се шета забраден целиот,но кога ќе му потпорасне (кога го мрзи да се избричи) уф како му стои ... :evil:
Највеке од се кај машките ги неќам брадите и затоа на дечко ми го терам да се брици скоро секој 3 ден
Уф уф јас ОБОЖАВАМ мажи со брада, но брада средена, а не порасната до пупак како владика или поп Мм има брадичка така убава и си ја средува кога ќе го видам му викам "муже мое ептен ми си сексиљав" А кога ќе се избричи му велам "не те сакам ден-два додека не ти порасне малку"