Обожавам. Преубаво му стои. Ама кратка,се разбира. Не можам да поднесам кога ќе видам некој како со години да не се избричил. Одвратно нешто,а и плус не е воопшто хигиенски. Вака најубаво. Тип-топ скоцкан со помала и средена брада.
Не, не и не поубав ми е кога има бебешко лице, а да не зборуваме што ако има брада ме гребе па јас сум црвена на лицето
ДА! Помажествено ми изгледа. Не многу голема да се разбереме, па да изгледа како поп. Ама онака подпорасната, малку несредена.. несакам коа ке видам машко со брада до толку средена, па да изгледа како со фломастер да си ја цртал.
Nein! Имам многу нежно лице и од неговата брада ми излегуваат мали ситни бубулички. Е затоа сум против брада.
Дечко ми има многу честа и остра брада тоа не ми се допаѓа... Пред некое време најмногу ми се допаѓаше ептен мазен а сега ми се допаѓа на вториот ден кога е избри4ен тогаш малку му е подникната и ми се допаѓа...а инаку мн боцка околу устата, цела црвена станува од бакнежи
Преубав ми е кога има брада, онака не многу голема средна,знае дека така повеќе ми се допаѓа и внимава кога и да се видиме да биде со брада
Брадата го прави помажествен, но секако не сакам голема брада. Кратка брада од неколку дена (зависи кому колку брзо му расте) и така може да си ја одржува со машинка.
Брада уффф ја обожавам, но не премногу голема средена така. Мм многу си го сакам со брада по сексиљав ми е, и му викам нееемој да се бричиш неееееее
Јас пак не сум љубител на брада кај партнер. Ме боцка, ми се вцрвенува целото лице и не можам еден саат да го смирам Среќа што на партнерот работата му наложува да е секогаш избричен, па си немам мака