Со оглед на тоа дека нема многу голема брада ми се допаѓа и една недела да не ја избричи не се познава многу , кога има брадичка ми изгледа на по озбилен и по возрасен , додека без брадичка како да ми има 15 годиники хааха сладок е во секој случај
па ми се допаѓа ама онака брада од неколку дена...ама си имам проблеми :/ често знаат херпеси да ми се направат од тоа што ме боцка :/
Брадата не ми е практична Не дека лошо му стои,сепак повеќе сум за без брада.Така некако ми е детинест
Мене ретко кое машко може да ми се допадне без брада. Онаква од ден-два ја обожавам. Ич неќам да му е мазно лицето.
Zависи до личноста , некому многу шмекерски и интересно му стои , некој поубаво изгледа помазен подетинест , конкретно сега дечко ми има брадичка и ми се допаѓа како му стои , не му давам да ја избричи
Не работата во тоа дали ми се допаѓа или не,туку како му стои.Мојот партнер нема соодветни црти на лицето за добар изглед на брада.А и да има тешко дека би можел да носи,бидејќи јас имам премногу чувствителна кожа.Доволно е само еден ден да не се избричи и пламнувам од црвенило на лицето
Даа..Ептен му ја сакам брадата. Поубаво му стои кога има брада, а искрено и го немам видено без брада, секогаш има по малку
Додека бев во врска имав прилика еднаш да го видам со многу малце брадичка и ми беше крајно симпатичен. Но малку да се разбериме.