Повеќе ме привлекуваат машки со брада, мала брада. Aма кожата ми е многу осетлива и многу знае да смета понекогаш...
Камо среќа и ние да бевме секси со 2-3 дена "брада" на нозе! Иначе убаво изгледа малку брада, ама се согласувам дека боцка и смета. Eве плакнете очи пред спиење Феминки
Брада не ми се допага, брада ме потсетува на постар човек, а јас сеуште сум доволно млада згодна и убава да ме привлекуваат млади мазни и добро градени дечки.
Воопшто не ми се допаѓа брада кај маж ми некако го прави постар и ме грбе кога ме бакнува и затоа тој редовно си ја бричи.А и децата протестираат исто кога ги бакнува и кога има брада и затоа и тој гледа секогаш да е обричен и мазен.
Порано не ми се свиѓаше али беше ок.НЕ за друго имам нежно лице и стално ме иритира.А сега ми е па поубав така.Се е до годините .
Не, не, не особено кога ќе видам млад човек со толкава брада како поп или оџа ми се гади најискрено, ни сама незнам зошто.
Даа многу! поготово ако е огромна, онаква попска, како на дедо Луис покоен (пејачот).. е таква НАЈПОВЕЌЕ ми се допаѓа!