Кога ке имаш секс со некој со брада, ке разговараме пак И да, обожавам брада, да ме боцка, да ме гали, да ме гребе, да ја грицкам и да ги ставам прстите во неа и да ја мирисам . Луда сум по мажи со брада. Ќосави мажи воопшто не сакам - оние со трчи трчи па влакно, а кои па за инат пуштаат брада. Стилизирана, дотерана на фризер, исчешлана и чиста - тоа е веќе украс на машкото лице.
Па искрено на мојов воопшто не му стои брада, си има такво бебешко лице и таков е најcute На некои машки им стои брада, но не таа `попската`
Искрено, не ми се допаѓа.. Причината за тоа е што воопшто не му стои (зборувам за мојот партнер). А инаку има мажи на кои стварно премногу им стои и изгледаат многу по мажествено
Чисто лице е најубаво поготово ако е со темна коса и очи црни или темно кафени <3 <3 Брада може многу малце ...
Порано сакав, сега баш и не. Поради работата партнерот ми е секогаш избричен и така се навикнав, кога ќе почне да боцка дури ми смета, па го терам да се бричи, демек на работа да не го карале..
Ваљда дечковците што си ги свиѓате со брада се многу женствени па мора брадата за баланс. Ја кога пуштаме брада со другарот луѓе мислат дека сме избегани од затвор или од планина и држат 10м радиус, така да се е баланс.
Voopsto ne sakam mazi so brada. Nekoi duri i preteruvaat, pravat totalno smesni bradi od sebe. Kako karikaturi nekakvi. A bockanjeto da ne zboruvam. Mojata nezna koza e osetliva za bradi i cudesii.
Без брада неможам да го замислам...секогаш е со брадичка така како што јас сакам. Така ми е неодолив и ми е премногу сексиии ахххх
Да! Не ми е битна должината само да е средена. Како шо гледам сега на мода е тоа, сите машки се забрадени, уверени дека се посекси и попривлечни, но повеќето шо ги знам, не се гружат баш за брадата. Јас како шо знам од татко ми, како за косата, така и за брадата. И брадата треба да се одржува. Инаку убави ми се и попривлечни машките со брада, ама имам чуствителна кожа па ако некој во образ ме баце, после ми се појаве црвенило на лицето и тоа ужасно чеша.
Најчесто не ми се допаѓа. Сепак морам да признаам дека маааалку порасната брада во лежерно викенд издание изгледа доста секси.