Дааа баш ми било и ми е посекси со брада инаку ако ми нема брада, лизно мазно ептен не ме бендисува, башка освен лосион за после бричење нишо друго не ми упатува дека бакнувам маж исто ми е ко да се бакнувам со девојка ( не дека знам како е да се бакнува девојка ама стварно ептен мазно лице ко на бебе не ме бендисува)
Не,не и НЕ! Камо среќа одма да помине трендов со попски огромни бради.Проклет да е тој што го измисли, унакажа добар дел од машкава популација. Почит за тие што не подлегнаа на моменталниов тренд и едноминутен молк за сите модни жртви.
Бааах тие што викаат дека нејќат големи бради не пробале. Откако пуштам брада веќе 2 месеци, 4 пати ми е подобар животот и каде каде се стига полесно до жена. Минатата недела за првпат имав 2 успешни дејта во иста недела, нешто што не ми се десило од прва факс. Незнам зошто, мене лично не ми се допаѓа ама работи стварта. Мислам, и може да грешам, ама жените сакаат малце да си ружен. Ја прави целата работа по, хммм, "забранета, не оправдана" што ваљда доведува до повеќе пепуртки. На крај мислам дека пепуритките ги поврзуваат со типот, па доаѓаат до заклучокот дека го свиѓаат Сваќаш? Ко у стил, ејјј види какви вибрации осеќам од овој, мора да е правиот за мене. Едноставно осеќам повеќе емоции кога сум со него... ме прави да бидам жива. BS
Kako Mozes da Kazes deka pradata te pravi ruzen Bradata moze ruzen da napravi lepotan retko moze taka zasto bradata sluzi kako maska na nekoj nacin Jas Sum Za Brada
Brada Nemoze Poruzen da te napravi taa sluzi kako maska za lice ti si slusnal/la deka bradata gi pravi lugeto po ruzni nema vrska moze lepotan da bides Jas Sum Za Brada