Da Za Brada Malce Pogolema ne mnogu mala Ne Zaradi Trendot Zatoa Sto stavrno e super sexy , mazenstvena ,licnost sto znae sto saka , stil se Od mene Ogromno DA DA za Brada ama na decki so temna kosa ne na plavi na plavi ne e tolku ubavo
Секогаш сум сакала брада, секогаш сум ја наоѓала брадата многу атрактивна, помала, поголема, многу голема, нема врска. и моменталниот ми дечко си има брада *мераци*
Daaa!Obozavam brada,ne mu davam na decko mi da se izbrici skroz,ima brada mala e,nesakam mng preterano da ne lici na nishto,koga e bez brada mi lici na malo dete
Bidete vnimatelni so mazhi koi ne ste videle kako izgledaat bez brada, bradata prikriva pola lice, zatoa na mnogumina koi imaat shto da krijat novava moda im dojde kako porachana. Inaku, na ubav chovek se mu prilega. Sredena brada so normalna dolzhina ne mi prechi, bash naprotiv, sekad mi se svigjalo. Ama nikako onie "hipsterski" (popsko-mudjahedinski), mi doagja neubavo koga gi gledam. Mnogu glupa moda mi e ona na slikite pogore. Koga kje razmislam, i crna brada na bela kozha voopshto ne mi se dopagja, bez razlika dali ne e pomodarska. Ama mene i onaka crnokosi nikogash ne mi bile prv izbor. Druga tema.
Факт е дека на секого не му стои брада, посебно ако има од оние со тук-таму по некое влакно. За таквите давам препорака да се бричат. Во последно време почнаа да ми се свиѓаат многу дечки со брада, така што, би гласала ЗА.