Несакав дечко со брада,несакав плави дечки,не сакав дечки што се облекуваат едноставно(класично),а мм е сето тоа..
Видов,видов и што е најтрагично воопшто не ми се свиѓаше,не ме привлекуваше,што се случи и ја незнам да си објаснам
Да, не можам да замислам партнерот да ми нема брада. Не зборам за попска туку онака, тридневна ми е баш cute
Овие од ИСИС донесоја нова мода со брадиве ( малку хумор ) зависи од човекот дали му стои , али да ви кажам дечко со црна брада и плави очи е нешто најубаво што сум видела
само пензионери пуштаат брада и собираат лепенки за наградна игра у тинекс значи стварно на кого му требаат тавчиња у 21 век алоо
Лелее, имам многу осетлива кожа, ренде ми се правеше лицето од брадата на еден бивш. Од тогаш строго дечко без брада.
Jas ne svakam kako moze brada da go narecete toa od 3 dena edvaj se gleda Brada treba najmalce od 10 dena da se poznava Jas ke poftoram obozavam brada ali ne onaa kratkata sredna dolzina ili ne mnogu dolga popska do gradi takva ne ali nekolku santima moze i plus strogo na decki so temna kosa i brada Crni
Ма не си видела ти убав плавуш со убава брада. *топење* Ауууууу Лилит, шу напрај, сега треба да копам по архиви вака пред легнување.