На оваа тема сум со поделени мислења. И сакам и не сакам. Сакам мазни лице без ич брада а истовремено сакам и поголеми бради Еве не знам... Зависи на кого како му стои. Има, многу голем број на млади луѓе, кои фураат некоја брада , која уопште не им стои и изгледаат смешно, ама тоа е... хммм тешко...
Си се пази она се депилира секој три недели бркот али интересна појава е како може толку мало и убаво нешто да има брадица...
Абе се тоа во ред, ве разбирам под импресии сте целите околу денешнава мода "апла брада", фраер бил, шик бил, прекрасотии. И во самиот момент кога ќе ве пожуља едно влакно во грло ќе ве натера сите зборови да си ги голтнете заедно со се влакното.
ихихихихихх слатко си се изнасмеав Мало брадувце од неколку дена само секси ми е така многу,а сакам кога е тазе среден уфффф
licno kaj mm i ne deka sakam brada,nekogas koga mu zarasnuva pa i ubav mi e ama poveketo so nezno lice e inaku ima mazi sto se bas ubavi so brada da ne me cue moevo
Mi se povrakja od tie odvratni djihadistichki bradi... Ali ako, site neka nosat sho sakaat, kako inaku kje znaesh na koj kolku mu seche. Glasam za prvata opcija na anketata. Brada e seksi (samo ako tipot e seksi) i ja pochituvam u dolzhina od santim negde MAKSIMUM, preku toa vekje znae da asocira na negrizha i zapostavenost, duri i da ne e taka. Urednost malku, kakva e taa potreba od stogovi seno na liceto.
Не само тоа туку ако брадата е запоставена доволно долго може да биде дом на габата кандида(а сите знаеме дека е опасна и се храни со остатоците храна-ќебапи- во брадата), затоа и нагонот за постојано чешкање.
Сакам мажи со брада ама на мојот дечко не му седи брада и затоа не го сакам таков. Нема секој фаца за да носи брада.