да ми се допаѓа мнооогу, си сакам јас така хард кор изглед ама па за љубење така по страствено ми е грозно, ми го гребе моето нежно негувано лице
Не знаев дали тука да пишам или во тема за мозолчиња (?) ама ајде, нека. Пред недела и пол дечко ми се избрича и после два дена почна ужасно да ме боцка откако почна да му расти брадата. Сега му е онака малку подолга и многу ме боцка мене, дури и кога одам да го гушнам. Цела на лицето сум со мозолчиња, дали има некоја поврзаност? Вака му е сега: А кога му беше подолга ни ме боцкаше, ни па јас знаев шо е мозолче сем едно-две пред да ми дојди (не дека сега не сум во ПМС ама можам најмалку дестина да избројам низ цело лице сега за разлика од др пат). Едино ме интересира дали има поврзаност, да ми се иритира кожата од боцкање зошто уште му е ниска брадата или ...?
Не. Мислам малце подникната океј е. Ама брадест забраден, богдачуваидабрани. Како Бред, на пример: Значи, грозно е.
Јас Сакам Брада Без разлика дали е од 3 дена од недела дена и од месец дена само не попска до гради , подолга може али исклучиво на црни момци зашто плава брада е грозно Црнокосите со црна брада се Фантастични
Не, лицето ми се исфрла од брада, а и не знам што е филмот млади дечки брада ... па, да е средена кратка пак некако ама долга без везе ... вистина не контам ни пак гледам нешто убаво во тоа.
Мене ми се допаѓа, еднаш мојов носеше ептен долга брада ама стварно убаво му стои, и дечкото земал си ја избричил само брковите ги остаил, леле кога го видов под нозе ми идеше да го ставам како Гоце Делчев беше..
Nikakov argument ne se ruzhni sliki, namerno izbrani. Crno ostanuva najzastapeno, zdodevno... cigansko Mene mi deluva neubavo, pogotovo na bela kozha On topic, ne mi se dopagjaat ovie aktuelni bradi. Pochnav i povekje da pochituvam mashki bez brada, steknav vpechatok deka drzhat do sebe. A brada e ubava pokratka od necel santimetar, sredena.
Па не ми се допаѓа баш со многу брада, може само малку не многу приметлива. Ама мене ми е по сладок кога е без брада како детенце е
Баш денеска се расправав околу брадата со моите дома, ме тераат да се избричам , мајка ми вика без брада сум бил како дете а вака со брада како старец , ама нема врска пошто сум доста младолик.
Мој предлог ти е да ја избричиш и да не го криеш лицето. Нема секогаш да бидеш толку младолик, а за брада имаш цел живот време.
Повеќе сум за брада. Изгледа позрело и помажествено. Секако, не зборувам тука за попска брада до папок, туку за одржувана, нешто од прилика вака: