Се додека му стое може брада но нема многу врска тоа важно треба да виде свесен дали му стои тој облик на брада самиот
Претхните ми биле се некој бејби фејс а сега новиот во вопшто не е мој тип ама толку мноѓу ми се допаѓа што дури и брада се прифаќа и све.
... наметната мода поради неможност за секојдневно дисциплинирано одржување на своето тело , вечерно касно останување дава неможност и мрза да истата особа станува насабајле и да ја избричи таа 10 см површина , но тоа не значи дека кај срамниот дел не се депилира или бричи тоа е еднаш неделно или на две недели што некако ,,се јаде,, ,ама лицето треба најмалку секој втор ден , вака се најде начин на ем модерен ем мрзоволен...резултат на порасната брада е не 10 туку 20 години постара особа за време кога треба да блика со својата убавина и младост , да се гледа усни итн... времето брзо поминува , староста брзо доаѓа е тогаш ќе биде бричен секој ден ... ееее да знаат мажите , жените колкава површина малтене секојдневно бричат ќе се засрамат ! или знаат ? ...машките што рака на срце ( дополнително со неидење во војска ) во последните години некако се мнооогу свилени и нежнички
Дечко ми има ретко влакно така да не му стои многу многу брада, но ипак кога пушти некогаш срце ми е.
Воопшто не сакам, ама мм уште помалку сака да се избричи скроз и не за џабе рекле на тоа што не сакаш на тоа ќе налеташ
Леле зависи како му стои некој има со брада се стварно секси ама и зависи која должина на брадата ... Инаку ако му личи со брада немам ништо против онака пуштена средена ..
Да сакам ама мала. Ако ја пушти малку повеќе одма има закани дека на спиење ке го избричам и мора да се бричи