Сакам момци со брада, секси ми се и сакам брада кај партнерот малку ми се иритира лице при бакнежи ама машко без брада на личи,не попска да има ама убава, уредна стилска да.
Ме насмеа. Маж ми има закана од мене да не ја бричи брадата, оти ќе го задавам на спиење. Има мала целосна брада и баш убаво му стои.
Да..таков ми е позгоден, како и секое останато машко, ми делува помаженствено, диво и симпатично во едно. Иначе дм има бејби фејс, а во врскава договорени сме дека јас треба да изгледам помлада Така се разубедуваме да не се бричи. Му ја сакам брадата малку поголема, зошто кога му е куса ме гребе.
Да, да, да Кога ќе се избричи ко бебе е, а кога ќе почне да му расте ме гребе многу Со брада пуштена ми е..уф
Мојот има брада, баш големка. Понекогаш го зафркавам нарекувајќи го Попе. Носи црна облека хаха . Изгледа многу секси, но уште подобар е со помала брада. Се надевам дека ќе ја скрат. Бидејќи има многу убаво и нежно лице без бубулици. Жалосно е да си крие до толку.
Мене сите девојки ми имаат кажано дека кога се бакнуваме, галиме брадата ги боцка, затоа секој 3-4 ден со машинка се бричам (контра), и плус кога спијам на перница не се боцкам самиот себе Не сакам брада бидејки брадата (влакната) ја мрсат кожата и не им даваат на кожните пори на лицето да дишат, размислував да одам кај ДР. Анчевски на неколку третмани ласерки да ми ги изгори влакната на лицето (до 1 години гаранција што би се рекло) после пак зараснуваат
Многу ми се допаѓа како мојот партнер изгледа со брада. Ми вели доколку сакаш можам и да ја избричам но јас категорично одбивам. Вака ми е супер.