Малку кога има ми е најубаво.Светла коса има кратка и брадата му е светла така да многу не му се познава ама интересно му стои.
Mи се допаѓа, ама треба Б витамини на мојон да му втријам, слабо му расте Ама ми е посекси со брада, пошто нели му е не многу густа, таман колку да грепка, Спојлер па една оралка со боцкање А бе се наежив Всушност, вака нешто му е, и си ја сакам
Посекси ми е онака ептен кратка брадичка. А долга ич не сакам и многу ми е грдо кога видам млад дечко со подолга брада или пак мустаки
Многу ми се допаѓа кога е кратка, убаво му стои Го убедив да не се мазни со Gillette, а да ја крати со машинката, што да правам, убав ми е :geek: А долги бради и оние јареќи не ми се допаѓаат, ама воопшто
Аууу колку е смешен мојон со брадичка, ич не му стои никаква форма ни должина. На попче ми личи, а и повеќе сум за бебешко газе одколку боцкав.
Ми се допаѓа куса брадичка од некои 2-3 денови. Ептен ми е секси, не го терам да се бричи, си го чешкам по брадичката и си правам пилинг на рацете.
Мене ми се допаѓа мала брада, така малку колку да боцка, баш е секси, но и избричан да е ми е ок. Не сакам долги брадишта, ниту мустаќи.
Да за брада и тоа ДА! За да ме привлече некој мора да има брада. Бившиот ми дечко не се бричи речиси никогаш, се крати со ножички, ама па толку секси му стои (се лигавам сега). Е на овој момак се палам и те како, како му стои брада , ах!
Мене ваква брада ме потсетува на некоја п*тка долго време не издепилирана како на некој смеѓа тетка-госпожа.... Јас сакам брадичка како во стилот на Енрике...привлечна ми е инаку преферирам без брада,но кога би требало да бирам би одбрала брада како на Енрике-хигиенска брадичка
обожавам кога мојот дечко има малку брадичка и онака додека го бакнувам да го галкам по лицето и онака секси ме боцка(обично јас сум таа која му сугерира неколку дена да не ја бричи )хихихи
уффф не ! не ми смета можеби онака малку али цело време и нередновност во бричењето мхмм повеќе без брада
МУ ЈА ОБОЖАВАМ !!! Додуша се сакам кај него, апсолутно се, али тоа брадичката од 3 дена ми е мммммм ах бе сонце прееска те пофалив, и сеге ете пак ми текна, премногу си секси, онака како постар, помаженствен си, бре колку ми е мило што си мој, љубов
Никако, ме нервира, дури и малку да ме подбоцнува, сакам бе мазно лице ко на бебешко газе, а дечко ми ко што има такво нежно лице чисто чисто ни една ќорава бубулица ни ништо нема, баш како бебе ми е кога ќе се избричи...Срцка тој