И јас со машинка ја кратам ама пак боцка. Инаку, жм еднаш се изнервира дека ја избоцкав и зема со ножици да ми ја крати, демек од тоа немало да боцка
Пробајте со природно масло. Штом на коса делува и ја омекнува и има огромна разлика би требало да има ефект и на брадата. Најзадоволна сум од чичково масло на Сензилис.
И јас би се согласила со @IM.TMKQ Во дм има убаво масло со капалка оди.Не е скапо до кај 150денари е.Дечко ми го користи и знам презадоволен е. Ептен е лесно за употреба и добро е за влакната на брадата,а и ја омекнува. @Billy Idol @Ostaveniot
Овие се така? Каде може да се најдат? @GirlRose , фала ти на предлогот. Чим го има тоа во ДМ, ќе го пробам, па ќе пишам резултати. @Ostaveniot , па, ваљда да го нанесеш и триеш. Што можеш друго.
Па овие две во комбинација одат. Мене не ми е проблем. Дм пред мене немаше брада, ама знаеше дека јас си сакам брада и коса долга. Па кутриот брадата почна да си ја расти, за косата не попушта уште . За среќа го бендиса така па продолжи да ја расти. Еднаш ми напрај непријатно изненадување, ја скрати цела бидејќи не можел да ја среди. Е така ми беше чуден и не можев да го бацам, баш бејби фејс. Така да, таа што ќе сака брада нема да и' смета боцкање, мислам.
@Billy Idol @Ostaveniot И дечко ми исто има крута брада и најчесто става помада за брада, исто во Дм ја има ама тоа повеќе за обликување е. Ако сакате нешто подобро има масла и различни продукти за брада овде https://m.facebook.com/sVcareblends/?device_id=e7ee2fc7-b089-43e0-8255-4f1a7baa33e3 Само што се поскапи малку