Не ми претставува нешто што ми значи. Не го гледам како „показател на машкоста“, ни па како да е нечист. Се доколку ми доаѓа бањат, океј е. Не ме привлекува со точка на брадата, едноставно ми е смешнооооо. Пример ко ова: Посебно не нешо вакво:
Интересни сте, во темава свашта изнакажавте за мажи без брада, и се ви е на шала и смеа, ама не дај боже да се најде некој маж да каже дека сака жената да е со големи гради, тенка половина, испакнат задник ("женствена" да е) одма ќе му рипнете ко хиени.
Се сложувам. Сфаќам да преферираш мажи со брада аили без брада. Али, дека тие со брада се „помажи“ од тие без, е смотано и веќе не е фаворизација туку навреда. Не можеш такви мислења да имаш за нешто што самите не можат да го контролираат. И јас пример сакам високи над 185+, али никогаш нема да кажам дека понискиот е помалку маж, ипак ни висина не е нешто што се контролира.
Се согласувам со тебе, и двата типа на бради изгледаат непривлечно и веќе одамна се излезени од мода (вторава си ја викавме "порнич брадулче")
Нее, кај ниеден партнер до сега. Боцка, 3 дена да не е бричен и одма мрчам. А мажи со брада ми се допаѓаат многу, ама само на слика, да е до мене ќе му удрам бричот одма.
Не, не му стои брада, а и нема баш убаво офоремна брада, и не ми се сфиѓа како му стои, поубав ми е кога е мазен.
Јас па мм неможам да го гледам без брада.Можеби дека така го запознав,и кога ќе се избричи има сосема друг лик.