Воопшто НЕ. Две недели го молев да се избричи, ептен се забради некако. Среќа што не му расти брзо. Вчера конечно го потегна бричот. Не му стои брада бе, мазен си го сакам, ко бебе.
Мојот остава малку брадичка онака како јарец ( ). Без брадичката ми е како дете. Поубав е со брада, а и убаво му стои
зависи на кој како му стои ...некој е посекси со брада,на некој па воопшто не му стои сепак брада ко брада,ако веќе добро му стои ,ок е само за гледање ...иначе ...боцка пустата,џоа смрека
Aaa, дефинитивно паѓам на такви со малце брада. По секси изгледаат така. уште па рацете да му се такви убави со испакнати вени и долги прсти..
При разменување нежности сакам мазничко, да не ме грепка, ал у тој случај ми е ко детуленце. Муж, прав муж, е оној со мала брадичка. Јебозовни се до максимум. Имам кажано дека секси муж ми е оној во убав костум, додавам сеа и малку брадичка. Лиги ми течат у моментов Додека брадичка истенчена, брадичка ала јарец, брадичка поп, бркови, мустаќи и остали мафијозо/сељак стајлинзи не фала
Да да, нормално ако му стои Сега еден тип шо ми се свиѓат нормално си носеше брада, ама еден ден се избрича и скрос поинаков ми беше и ајде после 3 дена пак ми стана убав
Секако ми годи, само да не пушти попска брада. Тоа не! Некогаш го мрзи да се избричи и со денови фура некој ваков стил Ама кога сакам да го галам го терам да оди и да се избричи бидејќи има многу нежна кожа како на бебе