нема мојов. многу ретка. трчи трчи влакно. и тоа што го има не му се познава баш нај нај пошто му е ептен светла смеѓа. иначе вака у принцип сакам брада кај машки. онака од 2-3 дена небричена колку да боцка.
Кога е тазе избричен дечко ми,како некое бебенце да имам до мене,многу му е мазно и меко лицето.Убав ми е и така,ама дефинитивно на третиот ден откако не е бричен изгледа ептен секси и привлечно,само што ми ја иритира често кожата моето лице.
јас ја сакам брадата на мојот дечко,дури некогаш не го оставам да се бричи ,ма да и со брада и без брада е мн сладок и секси
Jaс си го сакам мазен Кога има и најмала брада,ме боцка многу,ама и тој вели дека не може да трпи брада,го чеша и му смета.Плус ,за на работа мора да е среден, па секое сабајле се бричи.Се навикна веќе на тоа,па дури и во недела се бричи. Мене ми е поубав без брада,а и не би му стоела
Сакам брада со плетенки се чегувам сакам кога му е подникнатка од 2-3 дена но не и повеќе а незаменливо е чувството кога ќе поминам со мојата рака низ совршено мазно обричената брада аууу
Ouuuuu yeaaa!!! Една од клучните карактеристики според мојата листа,кај спротивниот пол,да да да! Сакам рамномерна распоредена,а не трчи под брадата 2 влакна,па кај бакемардите уште 2-3.... И кратка,не оставена и запуштена,и секако кај темен маж(несакам плави машки,кај нив свеисто ми е со брада или без ) Може како на фамозниов Чинар,нема лоши црти,баш по мој вкус и брада и нос и уста и заби
Онаква само што почнала да му расте ама рамномерно насекаде да, ама онаа само околу устата и на брадата т.е долната вилица иххххх не..
Имам доста нежно-осетливо лице и затоа најмногу сакам кога партнерот е скоро избричен и мазен. До 2 дена неизбричен ајде максимум 3 можам да поднесам ама повеќе не. А он радо не би се бричел и по цела недела и повеќе.
Дечко ми имаше брада кога се запознавме и кога почнавме да идеме.Но потоа поради работата која му налагаше да се избричи,сега само на одмор кога е си прави најразлични стилови, за роденден пред две години му купив од техно маркет машинка, па може да си прави керифеки колку сака. Аххх навистина многу убаво му стои (од кога се вработи, жалам за брадичката)
Кога е тазе бричен, ми е како детенце некое, повеќе го сакам со брада, така смеѓа му е, и многу убаво му стои, а најубав ми е 4-5 -от ден од бричењето, малце потпорасната . Абе лепота моја византиска
Оставам на него да реши. Мене лично не ми пречи, напротив ginger е и баш ми е симпатичен. Ми се допаѓа кога ке си порасне soul patch или швалерски брк
Па сега зависи, на некои момчиња не им личи со брада а на други пак супер им стои Мојот партнер има брадичка така малце и ептен ми се допаѓа кога е со брада
Го сакам и со и без брада, туку конкретно за со брада, го обожавам кога му е малку така подрасната, некаде 3ден после бричење не ми боцка, всушност боцка меѓутоа не ми смета
Јас сум таа што не давам да ја бричи целосно брадата.Го сакам со брада....баш кога му е тазе кратена и нацртана се е под конец.Инаку многу одамна го немам видено без брада.има сигурно 4 год