Мојот партнер има мала брадичка убаво стредена и го обожавам .Ако неме брадичка не би бил тој јас и кога го запознав имаше брадичка .Но не сакам голема брада и нестедена брада
Мхммм, баш ми се допаѓа, со мала брадичка.....и убаво средена коса...... лепотан ми е!!! Го обожавам така.... Имам другарки кои се исфрлаат околу устата кога се бакнуваат со дечкото, кој ја нема избричено брадата.... Јас не....
Си го сакам дечкото и брадосан и бричен, секако ми е убав, си го обожавам. Најсекси ми е со брада од неколку дена ама тогаш ме боцка и ми се исфрла лицето. Кога му е подолга му е помекичка и обожавам да му ја бакнувам и да заспивам, нурната во неа
Сакам брада така подрасната малце иако после си имам последици од неа. Ми се иритира лицето. Секси насмевка плус дека има уфф!! Али зависи,на некој па не му стои брада. Има ретко влакно и боље да се избричи,зошто на ништо не личи. Што знам
Мене никогаш не ме привлекувале типови со брада,макар била и од 1-2 дена. Сакам мазно,тазе избричено и намирисано лиценце
Многууу !! Штета шо дечко ми имат речиси плава брада па многу многу не си ја обожават и редовно се бричит. Мразам мазни ко ... (да не сум вулгарна де! )
Брада ама зависи каква, сигурно не сакам онаа грдосијата (простете ако некој има таков тип со таква брада но тоа е мојот избор) , значи цртана како со молив бљак но но онака малце потопраснта да, да боцка по троа Еве ваква не сакам да навидам тоа од лево
Обожавам брада...не за џабе се смета за секундарна полова карактеристика,едноставно ми асоцира на прав маж!Само обликувани бради не сакам,а најубава ми е онаа од 3-4 дена.
Воопшто не сакам брада кај мажи, боцка и не ми е убаво чувството кога ке се доближите со образите, ме ежи. Маж со брада ми делува не средено.
Сосема малку ако има ок е , а ако гледам дека малку повеќе му пораснала одма го опоменувам.. Не сакам бради, едноставно ми смета.
Обожавам бради, баш ми се она Х кое им ја дава машкоста и елегантноста, ама искрено, смета мааалкунѕа. И не секому му стои убаво - на некои ептен им личи, а други ко од палеолит дојдени, џоа обрасната жива ограда да носат на фаца. И да, мразам обликувана брадичка, таквите машки ми се малце Спојлер пи*кести - less is more - најобична потпорасната брада ми е најубава за око.
Ако му стои и го прави неодоливо секси - САКАМ. Но на моево маже му расти едно влакненце овде, едно онде и 3-4 потаму, значи не личи на ништо, па си барам барем нив да си ги скубнува. Ако и нив ги остави, секој би си помислил дека не знае да се добричи салам. Убав тој, па и без брада е мажествен пустиот..
не несакам брада кај некој убаво им стои ама на некој не.дечкоми си го сакам без брада.а он се нервира оти нема многу брада.и кога не е бричен ќе го фатам за лице и ми вика не ме фаќај не сум бричен во секој случај некам да ме боцка арно со нема дечкоми. а некој ако има многу брада кога ќе се избричи двои лицето пола црно пола бело.не не не
Не баш и секогаш кога е со брадичка го зезам ко демек ќе го правием поп,тој практикува сегогаш да е избричен ама се случува некогаш и со брадичка д ами дојде хех ама неми претставува проблем тоа.