1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали ви се смачило од сè?

Дискусија во 'Психологија' започната од Tanjamm, 6 октомври 2016.

1. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Читам, и си велам на мене и на толку многу народ му е смечано во животот... зошто тогаш човек би имал желба или мотив да живее...Разбирам дека животот е треба да има и лоши моменти и убави.. Но што е поентата ако со години живееш во мрак.. И светлината се намалува.. и ти си тотално сам.. како што кажа членката погоре, како да непотребно го крадеш воздухот.. И немаш човек да биде со тебе, да ти рече овде сум, со тебе сум, ќе биде подобро.

На злоба, Blackandwhite123, Ladyy* и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.566
    Допаѓања:
    13.938
    Прво живееме во такво општество, нема некоја розова иднина, а друго, луѓето се сменија на многу полошо. Нема човек што ќе ти рече дека ќе биде ок, но имаш стотина што за секој убав план, ќе ти речат „еее како да не, нема да биде ништо од тоа“. Средината е демотивирачка.

На Blackandwhite123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.813

A zosto mora da se potpreme na nekogo za da znaeme deka mozeme da uspeeme.
    Morame da veruvame vo sebe,za da mozeme da napravime nesto so sto bi pokazale deka ne se vo pravo tie drugite(sto ti e bitno nivnoto mislenje).
    Nemoze samo da se baraat izgovori, mora da zastane cvrsto na zemja i da se dokaze stavot so cvrsto veruvanje vo istiot!

На Elf и Tanjamm им се допаѓа ова.
  4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.566
    Допаѓања:
    13.938
    Знам во право си. Но,негативците секако влијаат лошо на нас, сакале ние или не. Еве јас откако го сменив кругот на луѓе и се дистанцирав од некои личности, живеам помирно, и жал ми е што порано не се свестив. Но, секому му годи убав збор, поддршка...

На Mami3 и tina2018 им се допаѓа ова.
  5. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.813
    Ke se drzis samo da zdravata granka na drvoto, izgnienata ke ja ostavis sama da padne

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.566
    Допаѓања:
    13.938
    Паметно кажуваш. Да го знаев ова на 18 години, многу ќе ми значеше. На 19 почнав да селектирам, а сега па ептен филтрирам. Проблематични луѓе по било кој основ не сакам во мојот живот.

7. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.813
    Podobro na 19 od sto na 29 39...
    Sega stom si zrela licnost znaes kako, secis od koren i kraj na programata.

8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.566
    Допаѓања:
    13.938
    Додуша почнаа да ми шират негативна енергија од 18, а на 19 ги откачив, две пријателки со кои дневно по 2 пати пиевме кафе. Почнаа да ме гушат со нивните правила на живот, расипани инаку, и да ми се мешаат во се. Сега ми е раат главата.

На Mami3 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.813
    Ne im se nerviraj, ne bile prijatelki stom se odnesuvale taka.
    Sega mozes da uzivas bez niv.

10. Stache

Stache Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    815
  11. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.466
    Допаѓања:
    10.939
    Да буквално од се !

12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.566
    Допаѓања:
    13.938
    Навистина мислењето на другите не е важно, и со тоа одамна сум расчистила, затоа што тоа често пати е погрешно, луѓето гледаат на работите како што нив им одговара, а тоа реално мене ништо не ми менува. Но, на 18 години кога ќе ми текне, се трудев да се допаднам на сите, да бидам фина со сите, а не бива. Денес не се трудам да се допаднам никому, не е можно сите да не сакаат и сите да не мразат.

13. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.813
    Taka e za edni licnosti nasata licnost e dobra i sme kompatibilni, za drugi mozebi e losa i ne sme kompatibilni.
    Zatoa postojat karakteri kolku sto ima luge na planetata i ne moze nikoj so nikogo da bide ist.
    Lonceto i lapaceto ke se najdat so tek na vreme, sekoj ima svoe.(fingers)8-|:!:

14. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Луѓе, родителите ме држат под надзор, кога излегувам ме носат, а за враќање ме земаат. Страв им било да не избегам со дечкото ве молам ве молам ве молам помогнете ми што да правам?
    Бевме на психолог и џабе, мајка ми после сеанса замина на бајачка. Мислам дека тонам психички морам да заминам ама немам доволно финансии. Работам на пола работно време, ова не можам да го трпам веќе.
    Се осеќам како најзлобно створење што не сакам да бидам во близина на своите.

15. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Аххх бе девојко, да не дојдеше цимерка на сестра ми уште една, ќе и кажев да одеш кај нејзе да седеш...Само да не го трпеш тоа, како бе така ти прават. Ќе избегаш со дечкото, лелееееее аман. Ми иде да дојдам во Скопје и да и кажам, жими све...

16. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Ама стварно ќе избегам ако продолжат вака, никогаш не ми рекол тој да бегам, ниту пак мене ми паднало на памет, ама ова е тортура мислам и пасошот мајка ми во ташна го носи

17. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Значи ставрно мајка ти е не знам веќе што. Зошто да те малтретира...
    :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

18. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Затоа што дечкото ми бил Албанец и сум била ненормална што сум одела со таков :drunk:
    Изрод сум била, неверник и ѓавол.

19. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Абе ужас, да дојдам да и кажам еве и мене албанецот не ме грабнал уште...
    Каков неверник, ѓавол бе :drunk:

20. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Не ми дава да се гледам со него, навечер во 2-3 саат иди кај мене во соба гледа дали пишувам со него, кога ми звони телефонот гледа кој ме бара, иде по бајачки носи мои блузи па ми дава да ги облечам, ми се јавува за да идеме сегде заедно не сака дома сама да ме остава.
    А тој е толку разбран и никогаш ништо не ми рекол. Не можам повеќе ми иде да заминам некаде и никогаш да не се вратам.