Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да се разведам?

Дискусија во 'Брак' започната од Temjanuska1234, 2 мај 2013.

1. Olgica.bu

Olgica.bu Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    261
    Зошто не сте напρавиле свадба тоа е убав спомен, спомен за цел живот, не моρа да се виκнат 500 луѓе може и посκρомно само дρугаρи или ρоднини битно е убаво да си поминете. По κажување на ΚВИН94 нејзиниот сопρуг ми изгледа κаκо недомаќин. Ќе пρодаде се и ќе истρоши и ќе живеете под κиρија. По мое мислење тој нема ниκогаш да се попρави. Аκо за нешто го бивало досега ќе имал бизнис или ρабота. Поздρав и се најдобρо.

2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Си се женел или си се омажила? Ај ем факинг конфјузд! :drunk:

Јас знам што сакам во животот и работам на тоа да биде како што јас сакам. Се разведуваат луѓе и после 25 години брак, ама не е тоа тема на муабет.

На fallenangel, joy1 и H.VAGA им се допаѓа ова.
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Како така на утешителните постови знае да реплицира, а ја кога и викам да седне да разговара со сопругот, најн? :D
    :d::drunk:

На Cinderfakinrella, Gosh, fallenangel и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Queen 94

Queen 94 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2017
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    78
    Katastrofa samo ke recam za muabetite vi.. tolku od mene

5. Olgica.bu

Olgica.bu Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    261
    Тρеба пρвин да си ρасчисти со себе си што саκа во животот, што очеκува од идниот сопρуг. Κаκо пρочитав уште студиρа, дали е неρвозна од испитите, дали е подготвена за бρаκ. Моρа да се ρасчистат неκои ρаботи или не знам κаκо да се изρазам да созρее за бρаκ, да е спρемна на бρаκ, да не и лета паметот уште. Тогаш споρед мене ќе имаш бρаκ иаκо не е пρавило. За бρаκ пρво тρеба да има љубов,аκо се има љубов помеѓу двајцата се дρуго може да се надмине во животот. Добρа ноќ.

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Во некои дијалекти мажење како поим не постои, сите се женат. Исто како во некои други што нема поделба по родови.

На Cinderfakinrella, mareane, SexiLy и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Queen 94 Едно 10 пати напишав дека би требало да седнеш, да поразговараш со партнерот, ниеднаш ништо не реагира. Што е тука катастрофа? Или уствари дојде да те тешиме, не разбирам? :?:

На bijonse му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Queen 94

Queen 94 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2017
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    78
    Razgovarav izgovorot mu e deka nema sto da pravi doma deka e dosadno zs jas ucam sega bash mi se ispitite i resenie? Eve dojde se presoblece i pak otide na setanje dolu go cekase drugar mu

9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Па ти и онака учиш, остави го нека прошета.
    После кога ќе ти завршат испитите, шетајте заедно.

Претерува и тој.
    Треба да е свесен дека не може така да се однесува штом е во брак, ама очигледно таков тип е...Си требала да мислиш пред да стапиш во брак толку млада.

На Cinderfakinrella, La.loca, fallenangel и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Queen 94 Не се разговара додека тој си ги облекува патиките за на кафе. Утре седни го и сериозен муабет направете :)

На Cinderfakinrella, La.loca, fallenangel и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    @Queen 94 Ти ги прочитав мислењата и малку конфузно делуваш. Уште не сум сигурна дали стварно имаш проблем или и ова е едно од тие мислења само за да се привлече внимание. Ама сепак ќе дадам совет. :D Кога маж не сака да слуша и има проблем во комуникација, како во твојот случај има само едно решение - lap dance :D Си иде тој од кафе, како и вообичаено. Ти ја фрлаш книгата за учење, наоѓаш најпровокативна долна облека. Пушташ Marvin Gaye - Sexual healing. Го седнуваш во спална, you do what you have to do и твој е. :D После таква акција ќе биде спремен да исполни секаква желба. Може и да се врати назад во Англија на работа. 8) :D

На Estranged, La.loca, bijonse и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Da de da:emo: Toj da beshe zainteresiran za nea I brakot ne ke gi mereshe ulicite od jutra do sutra|(..Kaj cel den Se maftarosuva pa ushte I seks na tacna :^)..Shto fajde od takov neproduktiven chovek ,samo za zijan e toj :D...
    Sovet: begaj od takov koj shto ni na g'z ne te stava:worried:

На Cinderfakinrella, La.loca, ♣ Alba Viduam ♣ и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Aquamarine93

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    Тоа и е последната опција. Ако не упали и тоа, се знае... :~:

На Momichka и stilas7 им се допаѓа ова.
  14. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.762
    Sekako nema da pali. Moze da I rece aha ok ke bide kako sto sakas ti ( sam ja da sI zavrsam rabota) poshe pak po staro:x

На Cinderfakinrella и Glasna им се допаѓа ова.
  15. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.969
    E kako pa da ne....
    Neznam zosto mislis deka so seks se resavaat problemite?

На Cinderfakinrella, YoungandBeautiful, WarriorAngel и 8 други им се допаѓа ова.
  16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Aman be ubav film ovaj:) kazi mi kako se vika i jas sakam da go gledam :D

На Cinderfakinrella, joy1, Nalutena1 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Aquamarine93

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    50 shades of grey, сигурно си го имаш гледано :D
    @stetoskop Ај тоа што не знаете да користите кирилица, ама што не препознавате иронија и сарказам во еден коментар, ми е уште посмешно :D:D
    @Nalutena1 Се разбира дека нема да пали, кога станува збор за замислени проблеми :)

Последна измена: 9 јуни 2017
  18. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.607
    Девојче кај нас тој филм 50 нијанси сиво го имаш на асфалт-Македонија пат,ианку дај не се правдај, прво и да беше саркастичен коментар не му е место,можеби она има поозбилни проблеми. Изгледа додека она учи он шета-троши ужива во животот на незаработена пара па кога ќе дојде дома е уморен. То ја мачи неа плус и она отсекогаш што го знаела дека е легач,па сега он е крив ја прелажал. Не мила сама си виновна, преголеми очекувања носат преголеми разочарувања, и ваков филм навистина има. Така да како се нацапа сама отцапај се и со ум во глава за следен пат.

19. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Абе оти на мајтап ја терате работава, демек ќе и најдете нешто да и се смеете на девојчево, а вие сте смешни со непознавањето. Да во Италија во некои делови се збори германски и да во некои дијалекти сите се женат и машки и женски. И тоа не е битно напнавте со барањето грешки во постовите на девојчето, а нема благе везе со проблемот. Сериозна тема е, дај олабавете.

Девојче искрено млада си била за мажење читај несозреани сте биле и немало зошто да се брза, кратко време сте во брак ама понашањево не му чини, помлада си, а тој недозреан. Може неговите го напнувале да се ожени, а си тера ергенски живот.
    Пази само да не го напнат за внуче, оти ќе го склепа и пак ќе си ака.:smirk:

Ако нема разговор со него, млада си не е страшно и да се разведеш.. Дај шанса, оди кај твоите, учи си таму покажи дека си сериозна дека ако не се смени ќе се разведете, може ќе му светне дека треба да се однесува како возрасен човек. :|

На Cinderfakinrella, Milobebence, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Queen 94

Queen 94 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2017
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    78
    Se spakuvav i si odam.... pak cel den akase.. cel den ne se vrati doma... so izgovor nemal sto da pravi sum ucela jas.. koga mu rekov zs vaka pravish neli ti rekov deka ako akash po cel den ke te ostavam i toj mi veli pa lazev inaku kako ke se omazese za mene... srceto mi se skrsi... posle pa koga vide deka stvarno se pakuvam se zafrkaval ama ja ne mislam taka... sednav da razgovaram toj mi veli pa ako ti smeta fakjaj si patot... vecer sakal pa sam da si izleguva.... mislam deka najdobro e da si zaminam dodeka uste povekje ne sum zaglavila so nego.. mu vikam nie uste sega ako nemozeme muabet da si napravime sto ponatamu? Mu vikam kako mislis jas ke cuvam deca ti ke akas vo idnina toj veli da.... skrsena sum totalno i razocarana..

На oblace1, ЕденЧлен, zalosna и 11 други им се допаѓа ова.