imash pravo ich ne sakam koga nekoj na nekogo ke mu gi nabie rogovite ,kaj @sum e sekoe chudo za tri dena..
Zenski prethodno pisav na temava, imam problemi vo brakot pred razvod sum, razdeleni sme vekje 3 nedeli so mazot mi, go molam da se spasi brakot ne saka, ne me sakal, sum gi navredila negovite, i nego drndrn, no drugo me maci sega, so eden tip izlegov na kafe dva pati, no toj insistira na sex, a prethodno mi prizna deka imal seks so 11 devojki, no problemot e sto toj seks bil bez kondom, nezastiten seks, jas od bolesti si imam uplavi, toj studiral vo bugarija, mnogu mi e strav, ne znam sto da pravam, saka serizono da odime a pocnuva da zboruva i za brak, mi se dopaga, no ne znam mi e strav, sto mislite vie? dali e se ova premnogu partneri?
Ne sum trol za zal, bi sakala da bev, ne znam zosto site me napadnavte, mnogu mi e tesko, a covekov epredobar i se zasakavme, no krivo mi e sto imal tolku seksualni partnerki, mi e strav da imame odnos. ve molam za sovet, a zosto vakvi ste ne znam nisto loso ne rekov nitu navrediv nekoj.
И да не си трол, поминуваш низ развод. Запознај го прво ако си решиш да се разведуваш продолжи со дечкото ако не повлечи се. Ах, сите се предобри додека не дојдат до целта, стрпи се малку, не си на целибат со години. А што муабет било колку партнерки имал, ах, како беше дечкото што се смеевме на форумов Сашко, каде хахха имал или не 11, седи мирна, и ако дојде време за тоа заштитата за луксуз не е измислена.
Epa toa e problemot imavme so zastita so kondom sex, no mu pagase erekcijata, i rece nemozel so kondom, no jas ne dozvoliv bez kondom, i zatoa nemavme kako sto treba seks. Nemase dobra erekcija, a na mazot mi mu se javuvam sekoj den ne saka da se smirime, sto da pravam ne znam vekje poludev.
за првиов дел од постот немам коментар, а за маж ти, е, па не му се јавувај. Ако не сака човекот не сака. Не би требало да полудуваш, што е тоа е, животот тече понатаму, а и веќе си си нашла партнер. Не гледам причина за полудување.
Бројот на партнерки кај машко секс-фалбаџија слободно подели го со 3, а понекогаш помножи го и со нула. Малку ми е сумјиво тоа што овој новиот одма ти инсистира на секс, а ти си уште неразведена. Како сакаш врти го тоа е неверство. И ако е спремен со тебе да изневерува, голема е веројатноста дека ако му се создаде можност утре кај некоја друга мажена жена и на неа ќе и бара секс. Друга работа, он ти инсистира на секс, пошто те нечакел тебе сиротка во ваква емотивно напната ситуација, па може си вика еве лесен плен, незадоволна од мажот, во криза е, кај оваа ќе ми упали. Не е сериозен новиот 100% и не ти предвидувам добра иднина ни со него. Плус и зошто би се фалел дека имал секс со 11 девојки? демек еј срц, ја сум опасно ебачиште, ваква прилика како мене јебо не се пропушта. Ти ќе ја имаш таа чест да ми бидеш 12-тата јебачица Катастрофа! Плус и сумјиво ми е зошто со сите он би имал незаштитен секс. Немал пари за кондом? Или е неодговорен човек што не мисли на последици? Па не е само сидата пренослива болест. Тие ороспиите (ако навистина ги имал де) штом лесно му се давале, тие се давале и на уште многу пред и по него. Што значи станува збор за високо ризична ситуација за полови болести. Ама ти си знаеш.
Жено бре,а што е работава со сестра му?Болна е психички,нема што да прави па се мајтапи со вас,црни магии му прави на мт или што?! Прашувам,оти не сум слушнала досега некоја нормална да мава по жената од братот без причина,онака и текнало... Земи таму сукалото и мавај кој ти дојде при рака,само затвори ги очите да не ти падне жал. Луда куќа.
Скроз истово го помислив, посебно болдираниот дел, штом тие му се давале него без кондом, се давале и на други. Криво ми е зошто развив емоции за него и се заљубив. Не знам како може да се испита присутност на хпв кај маж? постои ли таков тест? Не сум разведена на хартија иначе сум разделена, и ме убедува да се разведам, за да можеме да почнеме заедно нешто, и да се регистрираме, Он не инсистираше на секс, јас инсистирав, и тек на 3тиот пат кога инсистирав, прифати, он дури и ме одбиваше, нешто дома реновирал и не му било средено, само имаше проблем со ерекцијата, зошто го фати паника, и плус со кондом беше, а тој инсистираше без кондом но не прифатив.
Ти како (претпоставувам)возрасна жена треба да бидеш малце по зрела и паметна,велиш "го молам маж ми да се врати" а од друга страна молиш некој за секс?! И плус тоа како можеш туку-така на некој да му нудиш секс дај бре жено!Секој зрел човек на твое место би се запрашал што прави од животот и да спаси нешто,што ако маж ти сега поранешен дознае?Е тогаш 300% дека ќе го вратиш!
Citam I neznam poradi sto poluduva, maz I sto ne saka nazad, noviov dusicka sto ne saka kondom, zs nesto kao ne moze ili zs ne moze da ima HPV zs ne prifatila bez zastita.
@Dona5 Сериозно Прво мажот ти воопшто не го гледам како виновен. Второ, ти не ни го сакаш тој твој маж Што ако мажот ти не е магаре како што го мислиш ти- па ти пратил 'душичка' за да те тестира? Немој да го обвинуваш мажот ти и разведи се НЕ БИЛЕ СЕКОГАШ МАЖИТЕ ВИНОВНИ
Не за џабе рекле старите,што може жена да ти направи,ни ѓаволот неможе. Се мислам да пишам,да не пишам,за ситуацијава,ама ајде ке пипам.Не сакаш да се разведеш ама сакаш секс со друг маж?како бе така?како го молиш маж ти да го спасите бракот,а ти си искачаш со друг маж?па и згора на се,па уште и за секс паднал муабет,браво бе многу напредно,многу брзо.И после маж ти бил крив?Извини ама изгледа маж ти убаво видел и му дошол памет со кој си има работа.Не сакам да те навредам,али според ова што го пишуваш не е ок ама ич работата.
Два пати излегле, тој веќе размислува за брак, а таа се заљубила. Па тинејџери повеќе се контролираат. Тој бил со 11 жени а при втора средба размислува за дечиња како му трчаат низ дома... Се гледа колку е искусен со жени... Искусен маж во никој случај не прави такви муабети. Од 11 извади го едниот кец, а другиот кец помножи го со нула... Ете толку има искуство. Членката што бара совет, го обвинува мажот дека не сакал да се смири а таа го молела, но од друга страна веќе имала секс со друг и се заљубила... Ок.... Пошто без секс се умира, па мора овие 2-3 недели што биле разделени да има секс. Разведи се. Ни ти го сакаш, ни тој тебе... Замини си со ИСКУСНИОТ.
@Dona5 прво реши ја ситуацијата со сопругот. Види на што си, како и што ќе правите понатаму. Расчисти го тоа еднаш засекогаш, после прави си што сакаш со животот. Ама да не налеташ на некој префриган, белја да си направиш. Не е дојден нож до коска за состаноци со други и секс.