Vo.pravo.si.samomacenje najubavo.e.kraj da stavam ama.koga najmalku kje.ocekuvakje.zaminam I.nema.da.me vidi.nikogash vekje
Кога веќе си дознала, некој ти испратил слики или што веќе, верувам дека е вистина. Знаеш она од предходно кај има чад има и оган. Ама неверството не е причина за развод, ако не го сакаш и ако не те сака - тоа е причина за развод. Размисли убаво, 99 % од мажите ги изневеруваат своите жени, или барем мислат дека е нормално доколку им се укаже прилика би изневериле. Знаеш какви се работи се случуваат, разбирливо поминуваш низ тежок период, ако го сакаш и мислиш дека можеш да продолжиш со него, тој е твојата сродна душа не и го пуштај на другата. Секакви работи се случуваат, твоето дете е ТВОЕ пред се, и како ќе се однесуваш во првите години од животот на детето е најважно. Не се секирај секоја од нас се осеќа некогаш како лоша мајка, родител. Ако осеќаш дека ти треба помош задолжително побарај ја. Но не си го прави животот пекол заради едно неверство ниту својот ниту неговиот, ако можеш продолжи понатака, но без постојани префрлувања. Но кажи му дека знаеш, дека му простуваш, и да не му падне на памет да те прави будала во иднина.
[QUOTE="mamita83, vie bi.oprostile.neverstvo? Shtom ednas se izneveruva.kje.izneveri pak zarem da se ziveee taka? Kakov e toj brak ako ima.izneveruvanje? Edinstveno.shto me.koci e.deteto mie zal.da bide bez.tatko aako.ostanavm.so.nego togash.jas.bi.go.izneveruvala.ponatamu inau.neznam.dali.go.sakam.povekje.omraza osekjam.zoshto.mnogu.patev
ах ах ах ако ти го изневеруваш чудо големо ке стане колку години имаш шо вака детски размислуваш? 18-20? и така таткото по други жени мајката по други мажи и детенцето на средина отфрлено и само туффф убавини абе уклучите мозок ало
Ехееее скоро 90% се изневеруваат , и мува не ги лази . Значи колку примери има ехеее Но како што реков човек може да згреши , вероватно е дека бил со таа но не е крај на свет ... Мој совет е да опростиш , да побараш стручна помош , и постави му услови на маж ти , и во иднина повеке контрола да му вршиш , и да го стегниш ,! Поздрав
Затоа ти треба помош стручна. Ти кажувам живееш со идеал како наивно мало дете, и јас до пред некое време верував во такви совршени љубовни приказни. Строго гледав на тоа дека ако изневери има да гори во пеколот, но неверството им се случува на 99% од жените а и мажите, само не сите се свесни за тоа. Олади се малце: има жени кои дознале дека нивниот маж е педер, има жени кои се лечат од рак, има жени чие дете е болно, има жени кои се тепани од своите мажи , свашта има... Јас само мислам дека доколку мислиш дека сеуште го сакаш и доколку тој е твојата сродна душа, и доколку не те третира во иднина како дека си дебил ... дека е подобро да се бориш за љубовта. Првите три години со дете се најтешки и без ваква ситуација и бракот е убав но и тежок.
Imam 20 godini on e postar od.mene 13 godini vo pravo.si malku detski od.moja.strana se mislam.da.go.sednma.denes.I da mu kazam.demek.sum.se videla.so.taa osoba.I deka.licno.od.mob mi gi.pokazale.porakite da.mu recam.deka.sum.sigurna za da priznae deka.sum.doznala.shto.mislish?
Таткото треба да му е жал што на детево му наоѓа други мајки, не тебе што ќе остане без татко толку од мене
@Women cinde најпрво смири се и трезвено размисли не си веќе тинејџерка за која одговараат мама и тато, не е важно колку години имаш сега ти си мајка и имаш приоритет за кого да се грижиш. Дали твојот сопруг ти обрнуваше внимание пред и во бременоста, дали вашето дете беше планирано, дали е добар и грижлив сопруг и татко? Дали отсекогаш имаш проблем со довербата кон тм? Дали имате односи и како изгледа важиот заеднички живот сега откако имате бебе? Што ако навистина се ова е плод на некоја злобна и лоша личност која решила да ти го загорчи животот зошто ти го имаш него а таа не? Те разбирам за депресијата после породување се осеќав и јас многу лошо запуштено валкано, мислев дека мм не ме сака и одма би потрчал кај друга. Плачев цело време живеев во страв да не му се случи нешто на тоа мало човече размислував како би се убила доколку него нешто му се случи, само на тоа мислев. Потоа се сеќавав на минатото на моето детсво како мајка ми се грижеше за мене, колку пати сум и пререлка како сум ја растажила и на се тоа плачев. Ти кажувам дека ситуацијата е иста барање рачка во минатото за да се оправдаме зошто се чуствуваме лошо. Посети си психолог оди разговарај олесни ја душата ако треба земи и лекови само собери си ја прво психата а потоа трезвено согледај ја ситуацијата, само така ќе решиш што е најдобро. Зошто ако сега донесеш грешна одлука само ќе продолжиш да тонеш во мисли ете згрешив зошто вака зошто така. Мисли на детето само на тоа мисли пред што и да направиш!
еве да речиме хипотетички ке ти признае и ке рече да се гледав со неа додека ти беше бремена точно е и што понатаки?ке ти олесне?ке бидеш пак со него?ке го оставиш ? што ти менува тоа тебе?
Fala vi.na sovetite venera.I.alisa planirano.beshe posle 2 god.brak.mnogu se sakavme.bevme.srekjni sakavme.da.imame bebe na.pocetokot od.brmenosta bev od.hormonite mnogu ljubomorna mislev deka.kje.se. zdebelam kje.stanam grozna ednash se iskaravme.zaso.lajk.stael.na.nekoja dodeka.bev bremena.za.gluposti se skravme posle.se beshe ok odnosi.imavme imame koga mozeme.posto.nemamemnogu vreme za.nas.sega inaku e dobar sprema mene I e.dobar tstko.I sekogash bil taka.da.neznam.shto gjavol kje.beshe toj.shto.ni.unishti se inaku koga bi mi priznal bi go ostavilaodma I bi se smirila skroz barem bi znaela a ne vaka.so..misli.inaku denta koga placev. Vo bolnica pn.zaminal kaj sestrami I I.raskazal se bil.kaj.moite kazal deka.neko psihopat mu naprael namerno.deka.me saka mnogu nemoze da zivee bez mene.I bla bla
Мое мислење е дека не те изневерил незнам многу за тебе ни пак за вас ама како што кажуваш човек кој не те сака не би се грижел за тебе ни па за детето во најлош случај ако тој тргнал по други жени не би го трпел твоето извини вака детинасто однесување и уште одма би заминал кај таа другата.
Za edna mala karanica sto nekoja zena sakala da vi naprai problemi ne se razveduva covek mislete so ladna glava sigurno nemalo nisto megu niv garant
па ете мечкица погоре над мојот пост ти пшишува барај да се соочат он и она и ке дознаеш така се а јас се надополнувам на тоа дека ако тие се во контакт и се гледаат веке унапред се договорени како да кажуваат во вакви ситуации и како да се понашат
@Women cinde главечки си влетала во нешто за што не си спремна, а бракот не е играчка. Брак и дете е обврска, а ти душо, ептен си загазила. Кога веќе си жена, однесувај се така, размислувај со ладна глава, а не импулсивно. Реши се што навистина сакаш, дали ќе му веруваш или не на сопругот, испитај ја работата до крај, ама те молам, не го запоставувај детето поради твојата љубомора. Ако сметаш дека не можеш да му веруваш, и дека не можеш да живееш со тоа што, наводно, се случило, слободно разведи се. Во спротивно, ако го сакаш човекот и таткото на твоето дете, ќе си поработиш на сопствената самодоверба и довербата во сопругот, и конечно, да преминеш преку тоа што се случило, па да заборавиш, т.е да не го спомнуваш веќе. Инаку @mamita83 и @Justicija од каде тоа 99% мажите изневерувале? Имате некоја докажана статистика? И вашите ли го прават тоа?