Абе ајде....опрости му...биди будала само ради тоа што имаш дете. Абе ќе биде силна сама мајка борец и нема да живее со некој што не ја цени. Каде ви е гордоста на вас ваквите жени. Е затоа ве вараат, затоа што по секоја цена сакате да ѓи задржите. И после ви е крива некоја од надвор и сака да ви растури брак и е курва. Не бе. Паметна си е таа. Сакала си земала....со сила у кревет не му влегла сигурно. Никогаш не е крива никоја,,, што мажите не ве ценат. Па си наоѓате утеха дека некоја му кренала нозе и ви растура брак. И вие дома нозете ѓи кревате. Ама изгледа друго не им кревате, затоа што самодовербта вие на 0.
@Meckicja kako mislish da gi.soacam da gi sostaam dvajcata zaedno? @natemila toa e toa sshto se nerviram mi.ja ponizija gordosta I samodoverbata I se mada neverstvoto e ponizuvanje so.nekogo spiesh jadesh se a.ne.go cenish.ahhh samo da se soocam da bidam 100 posto sigurnaaa ai gospode neznam.kako da.se.osigurammmm
Da soberi gi i dvajcata i sooci gi jas nema da kažam nisto zatoa dali on sigurno te ima iznevereno ili ne samo taka možeš da doznaes se nateraj go maž ti da odete dokaj nea da se sretnete oci vo oci so nea a veruvajte mi ima i takvi zeni sto lažat za da se nabutat na nekoj maž posebno na nekoj sto ima dobra plata i e dobro situiran ako maž ti ne e vinoven te nema iznevereno ke se nafate da se sooce so nea ako ne toa znaci oti zenata za zal ne laže testiraj gi samo taka
Najdigo i javiise kazii deka sakas da se vidis so neze i deka sakas da porazgovaras so neze za (slikite) sto ti gi pratila..slusni prvo sto ce ti kazi ona pa posle smireno sedni i razgovaraj so mt..na mt ne mu kazuvaj nisto za ova ..ona ako ima uste kontakt so mt odma ce mu kazi deka ti sakas da se vidis so nea..a mt ako krija od tebe nesto on sam ce dojdi kaj tebe i ce ti brani da odis da se vidis so nea..pa ti vidi posle dali ce sakas da ostanis so takov covek ili ne
Не мора да значи дека ако не прифати дека ја изневерил. Доколку некој решил да скрие неверство има милион начини да го скрие тоа. Но, ете пробај да го решиш проблемот на тпј начин. Мој совет е доколку одлучиш @Women cinde да останеш со него е да заборавиш на ова и да не му префрлаш повеќе. Така само себе се измачуваш, на крај и да не е крив и да е крив ќе му досади и тој ќе биде тој што ќе те остави. Ти гледај си го детето. Не можам да замислам како поради маж ти го запоставуваш. Што е тоа криво воопшто не знам. Доколку не можеш сама да одлучиш што и како побарај стручна помош. Меѓутоа со ова измачување не можеш никако да напредуваш во животот
Koga kje gi soberam.ona kje negira pred nego zosto on koj se javi ona demek.nishyo neznam.ne.sum pishala a jas koga se javiv ushte se praveshe deka neznaela deka e.zenet nishto demek.so.meseci se.zaedno.I bbash.na denot togash koga mi pisa togash I.kazal demek e. Zeneyt a laze poso site znaat I.od.rabota I na fb videla sliki se status I od.tamu go zela.brojot a.vo porakite isprateni demek.skrishno.se gledaaat ova ova samo.poradi.toa.ne.veruvav shto se mislam do den.deneska.zsso.lazeshe neshto shto mislite na.ova?
прво пиши разбирливо оти вака пола разбираме пола не друго може да ни пишеш што ти изпрати таана денот кога се породи слики,пораки кај шо се допишваат? што има пишано тој што она
Obicen razgovor preslikan na.telefon od mesengjer na.delcinja.beshe.I kako demek dogovaranje za.gledanje kje.piele.ova ona aj.vo.sabota pa.on.pishal nemozam aj.utre takvi raboti.nishto drugo I denovi slobodni koga da se vidat I.da.ne.mu zvoni sea nemozel da.razgovara kje se cuele takvi raboti.imashe
epa znaci ona laže napravi go toa sto ti kažav i ke doznaes se i posle ako si spremna da mu oprostis ako navistina te ima iznevereno oprosti mu zaradi deteto no ako ne si razvedi se oti cel zivot ke te maci toa prasanje sto ako pak me izneveri
нема пишано некаде дека се виделе па поминале убаво дрндрн нешто такво? крај на крај шо он женет човек има да пише со неа да договара средби? крив е и точка дали легнал со неа или не исти курац е битно намерата му била таа
@Women cinde не дека почитувам изневерување, ама треба сама да решиш што ти е приоритет? 1. да се разберете како возрасни луѓе и да продолжите да живеете колку е можно пофукционално 2. да се помириш дека имал нешто со таа, и да бараш развод. ние на форумот може да си дебатираме и претпоставуваме уште две недели, ама твое е да си го земеш животот во раце. И посети медицински лице. Дефинитивно мора малку да се средиш.
Potpolno si vo pravo za ova i nie imavme takva situacija vo familijata kade sto bratuced mi se dopisuval so bivsata mu devojka i porakite na FB gi videla slucajno zena mu i se razvedoa zaradi toa nesto i detenceto mu go zede zena mu sudot i go dodjeli jas licno ne bi oprostila neverstvo vo nikoj slucaj za mene idninata na brakot se gradi so doverba ne so lagi tatko mi bivsata mu zena go izneverila i se se razvedele zaradi toa nesto i on cel zivot nemase doverba vo majka mi ne bese los covek niti los tatko ama zaradi toa sto go imase pretrpeno prethodno vo nego vladeese nekoja nedoverba nekoj strav sto ako i ova zena me izneveri
@ALISA0000 nema.pishano nishto takvo samo edno isto dogovaranje.I.shto praes kako si I za denovi koga e sloboden I kiscinja.I ja mislam.sepak ne trebal da kontaktira ic shtom.znael.deka.go svigja on vika posle ne pisguval.vekje od koga videl .I on prizna deka.zgresil.mnogu vo ocite se gledashe kolku se kae placeshe me moleshe ama dali se kae deka.napracil neshto.shtom.tolku krivo mu bese izvinete za pishuvanjevo mi koci mobilniot mnogi Ama.nemozsm.be mi.se gadi jas.trudna se macam.a on.da.se.dopishuvaa so nekoja.abe gaden majmunnn bezobrazen.manijak na.tie godini.kje.se dopishuva zrel covek.shto ceka dete em.od mnogu.pomlada zena shto.nashol sram da mue mozev da biram mlada se a jas.se jomaziv za nego mislejki.zrel se kje.ziveam srekjno prosol se auu gnevna.sum kje.mu.skrsham.se.iI.mob i se tolku veruvav deka me saka go sakav premnogu.ostaviv se na mladi.godini bev dobra.domakinka verna.go sakav premnogu ama vekje.ne.go sakam ni.pola od sto go sakav
Devojce ti si za mene dete jas sum 33 god smiri se kaži mu oti ke gi sooces oti sakas da gi sooces i gotovo. prasaj go sto ima on da i pise na nekoj a devojka koga on e veke zenet ako e sakal da ode na kafe so nea popametno bi mu bilo on da ti kaže a ne da krie
Многу се мачиш вака срцка,греота и за тебе и бебето.Стресот на него му го пренесуваш,полека смири се.Ако толку ти е да дознаеш имаш илјада начини апликации да спуштиш да ги видиш пораките избришани,сега има и камери,да го следиш или на таа кучка некој добар ќотек да и даде па да видиш маж ти како ќе реагира и дали се воопшто во контакт.Не знам што друго да ти кажам.Ако се сретнеш со неа ти не можеш мирно да разговараш да ти збори што правела пример со маж ти,абе ајде на клоци би ја дигнала да не можат ни вештачка вилица да и наместат.Веќе кога знаат и твоите посоветувај се со нив тие ти мислат најдобро.
Жено најискрен совет да поразговараш со стручно лице за вакви изливи на агресивно пишување и понашање.. Што добиваш ако овде на форум го вреѓаш сопругот и го нарекуваш со секакви погрдни зборови ...искрено ми делуваш како лабилна особа ...совети доби колку сакаш твое е да прифатиш она што мислиш дека ќе биде најдобро за тебе и бебето . Немој уште повеќе да се понижуваш да договараш средби и соочувања оти никој не вика јас сум крив се некој друг е крив ...многу си млада и затоа вака бурно реагираш ... Сврти нов лист во животот почни од почеток и среќно !!!
Оти не побараш од сопругот да ти ги покаже разговорите со неа? Тој веќе ти признал дека имало некакво пишување и демек кога таа почнала да му се пушта тој прекинал. Епа нека ти го покаже тоа дека е така.