Епа? Гледањето голи жени не е емотивно неверство? Да се пали на се живо освен на жена си? Значи он мисли на други тела, на други цицки, на други путки. Во мислите други жени има.
Ако така гледаш ќор брак нема да остане на светов.. сите некогаш маштаат за некој кога се во кревет со партнерот. И мажи и жени!!
Да е само понекогаш ок е. Ама нонстоп тоа да се случува, не е во ред! Треба да се запрашате со каков човек сте во брак!
Епа тоа ми беше поентата. Оти маж тоа нема да ти го признае. Ќе се прави дека згрешил, дека му е срам, дека незнам шо.... се освен да признае. Шо мер ќе каже " жено, ти признавам, ме палат големи цицки, големи газови, плавуши а ти си црнка. Ти жено, треба да седиш дома и да бидиш домаќинка за да не ни ја нарушиш честа на фамилијата а мене мажот, остави ме да се палам и ебам други". ? Тоа никад нема да го признаат.
Не беа азијатки, помлади беа само од мене, со големи гради и усти нормално Аама ме насмеа у целата мука, така да да си ми жива и здрава
Мене еден другар ми има кажано, абе женче сите ние сакаме за дома жена да ни меси пита и да ни витка сарми, и сите глеаме некои што немаат потенцијал за тоа (тие со разголените). Аама за жена никогаш не би зеле таква. Многу вистина има у муабетов.
Точно така. За дома сакаат жени шо чистат, перат, готват, му ги трпат сите срања и му ќутат, а се палат и се швалерисуваат со спротивните. Ама ова не е нормално.
Ама овде не е проблемот дека не спие со неа или дека не се пали на неа. Не е неверство гледањето nudes зошто го боли уво за сопственичката на цицките. Рече некој погоре, си имала лошо искуство заради што мислиш дека е рамно на неверство, ама не значи дека е истата ситуација и со членката.
Тогаш и сите жени овде што се палат на згодни, харизматични и секси мажи ама не би ги земале за мажи зошто милион други работи им фалат, се исто ненормални? Пак ќе речам - мешаш палат и швалерисување во иста реченица. Едното не значи и другото автоматски..
Јас фала бого сум немала искуство некој да ме изневерува. Ова го кажувам од тоа шо гледав како се понашаат мажите оти повеќе дружев во машко друштво, а и цел живот работев по кафулиња, кафичи, па имам се изнаслушено свашта. И ова шо го пишав, не се однесуваше дирекно за членката. Општо зборев за таквите мажи. На членката ја советував да отвори очи поубаво, и да види он како се однесува, за да знае со каков човек си има работа, дали е било само некогаш тоа гледањето жени или нонстоп е.
Добро. Теши се ти само. Нели, маж си е маж. Само немој утре други ден да плачете кога ќе му здосади гледањето рилсови и ќе оди да ебне нешто.
Они никад не се гледале непознати мажи на соц.мрежи @Adidas888 ти нели ставаше слики од мажи во темата Денес сакам да имам секс со.. Значи и ова твоето е ненормално и потенцијално неверство
Форумче, има разлика во тоа дали еднаш, два пати, трипати ќе гледаш такво нешто или нонстоп ќе гледаш такви работи. Да, мене ми се секси некои мажи, денес ќе го погледнам, утре ќе го заборавам. Ама не манијачам нонстоп голи мажи на интернет. Тоа е веќе луда работа. Нонстоп да гледам значи дека јас посакувам нешто друго а тоа не е маж ми.
Лелее, двијни аршини, шо прајме сега? Сите имаме погледнато некој некогаш. Ама треба прстот на главата да си го ставите ако партнерот и ден и ноќ ви виси на телефон и гледа голи жени/мажи.