Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали дечкото може да ја сака и да биде верен на една девојка која му е прва и имаат долга врска?

Дискусија во 'Врски' започната од Iggy.A, 16 ноември 2015.

1. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    А што ви е толку трагично ако ете кај некој така испадне. Озбилно не сте ми јасни.
    Се зависи какви се луѓето во една врска, и какви работи сакаат.
    Ако им била прва врска и решиле да се земат бидејќи иделе долго и се еден за друг, а не сакале да раскинат за да ебат и да се стекнат со поголем број не се нормални бе :whew:
    Ете кај некој така биднало, не гледам ништо лошо, како што не гледам ништо трагично пред мене на пример да бил со 50 женски (се додека не закачил некоја болест, секако :rofl: )
    И да не испадне мамичка и татичко ме учеле со првиот дечко одма да правам свадба на векот, имале и они врски со други пред да се запознаат.
    Еве во врска сум, прв ми е за се, буквално. Дали утре ќе бидам со него или не ете не знам, не се преоптеретувам со тоа кој дечко по број ќе ме земе за жена, дали првиот или десетиот. А ни он исто.

На MilaP, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Iggy.A

Iggy.A Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    79
    Се сложувам со тебе дека прво е од мозок па после од стомак...
    Кај мене е мн поразлична приказна , двајцата сме тука некаде на иста фреквенција , како што рече комфорна зона и двајца сакаме. На тема "Планирање заеднички живот " исто се согладуваме. Се надевам ќе ни успее се зсмислено. Погоре некој рече после неколку партнери подобро се снаоѓа со разделби ,ама еве ти си жив пример и баш ми е мило што си се откачила на време. Не патам од тоа нешто каоо прв и ајде мора,туку во целава приказна тоа ми е баш ко во пакетче склопено. :) А она каоо ако не смениш,не си видел нишо од животот бла,бла..ми е само некој одбрамбен механизам за прикривање направени непромислени грешки, нижени така една по една.
    Туку се чудам како толку време не си приметила со каков човек имаш раб. Не е ни битно ,прошло,мене да ми е,родена мајка нема да го познае :D Би го уништила ! За мажи (посебно такви) сум најголемо зло
    :devil: ! Значи не девојката ,таа нема кривица,што викаш услуга ти направила.
    Како што кажа на 50год ќе видиме се. Има време ,здрави и живи пред се!

3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.910
    Кои мажи for God's sake :D
    Ти се погодил еден мирен и мислиш сета ја знаеш. Да се пуштиш во лов сега, ќе те изедат за појадок.

Последна измена: 20 ноември 2015
    На SexiLy, srcence1607, Nausicaa и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.922
    Допаѓања:
    132.935
    Јас 17 тој 19 кога почнавме и живееме на крај заедно. И не, 7 години не знаев дека 8мата ќе ме изневери. Не најави. Сигурно ни он не планирал 7 години.

Плус човекот сакаше да е маж у куќа, а јас имав повеќе образование, пари и амбиции од него. Не поднесуваат сите мажи жената да е помоќна. И нормално сака манџа дома, ко мајка му, ама јас не суж родена за манџи да правам. Сега е женет со 13 год помала од него, невработена, сигурно она праи манџи.

На FVP, La.loca, Elena69221 и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Iggy.A

Iggy.A Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    79
    Па сум ги прошла пред овој мн такви(секако не ми беа сите дечковци), среќа клетви не ме фатиле,нивен грев.

6. Iggy.A

Iggy.A Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    79
    Од манџи ,може само е една кутлача у глава.:rofl: Ако знам и ми е мерак ок,ако не мајка,кафана,кај сака нека иде.
    Божеее !
    Ја се извинувам за несериозниста моја,просто неможе да верува човек.
    Ова као од скриена љубомора нешто,има успешна женска а бара некоја тиква.

7. Night Rider

Night Rider Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    715
    Интересен ми е ставот за ``истражување преку врски`` небаре секоја втора девојка е Марија Кири, Анџелина Џоли или Ејн Ранд а секој втор дечко е Бајрон, Колин Фарел или Буковски :D

Или клишето околу тоа дека треба да се проживее живот, да се патува, мене тоа ме асоцира на ранец на грб, пасош и кеш во џеб (шипак со овој пасош) и патување низ разни земји. Освен работа како на брод или преку ворк анд травел - можноста за просечен млад дечко/девојка од Македонија да патува по свет се еднакви на нула.
    Гледам се отепаа од патување луѓево, седум дена у Грчка еднаш на две години со багажник полн со храна.
    И што, не може во пар да се отиде до Грчка еднаш на две години?

Филмови. 90210 :D

На Daydream, eatpraylove90, Mishela и 3 други им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.957
    Допаѓања:
    219.279
    Јас сум запрепастена од вашите факти кои ги тресете од ракав, сериозно. Како бе можете да генерализирате факти и да наметнувате ваши мислења и ставови кон сосема поразличен човек од вас.
    Низ светот има се и сешто, постои и не ич не е чудно, сме гледале најразлични сценарија.
    Но, пак ќе кажам до човекот е, може да изоди со еден, може со 100, може да извара со 300, а може ни со еден, на оваа тема нема факти ниту дефиниции, ова прашање е индивидуално и сопствено.

А сите вие кои тресете факти од ракав и мислете дека можете да лечете сопствени доживеани комплекси врз останатите личности кои доживеале и проживеале ваква или слична љунов и брак, да ви кажам само дека сте смешни и идиотски.

На MilaP и eatpraylove90 им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.604
    Допаѓања:
    79.272
    Ако ја сака, ја почитува и ја цени, тогаш може.

10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ако се сакаат, ако си имаат доверба, ако си се сложуваат во се и сешто, може.

11. Incule

Incule Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    297
    Да,може зашто да не

12. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    10.877
    @WildMk , сакам да прочитам твое мислење 8-|

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Таа Сум

Таа Сум Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    619
    Како па да не :?: Нема шанси машко со една да остане цел живот

14. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.982
    Како можеш да бидеш сигурна дека не може? Секако дека може ама ретки се тие ситуации во денешно време. Како што сите девојки не се исти така и сите момци не се исти. Зошто мислите дека целта на сите момци во животот им е да бидат со што е можно повеќе девојки во нивниот живот?

На eliesaab, cresa-jagoda, IM.TMKQ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Може. И многу повеќе веројатност има женското да заебе него машкото. Зависи за кого како....

На carangigia, cresa-jagoda и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  16. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Све огорчени паметнаковци бе.
    Со вакви мислења не ни заслужувате партнерите да ви бидат верни.

На Yowannty, Nausicaa, lovestoneddd и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Таа Сум

Таа Сум Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    619
    Сите машки што ги знам се покажале како такви и не верувам дека има машко кое е поинакво. Се знае што им е во глава на сите нив.

18. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.982
    Да ама постојат и такви кои не ги познаваш нели? Во право сум? (fingers)

На Someonespecial, cresa-jagoda и worrieddd им се допаѓа ова.
  19. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779

Фала. Нека не ми бидат. Од пред некое време станав покварен .. така повеќе ќе ценат можеби, заеби верност и љубов , животот е прекраток за такви срцепатални срања.

20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.604
    Допаѓања:
    79.272
    @Prijatelot Погоре си пишал женското прво ќе заебе, а после викаш ти си станал покварен за да знаат да ценат. Што значи тоа покварен?

Многумина забегуваат од параноја дека другиот ќе забега.

На Joi и Someonespecial им се допаѓа ова.