сппоред мене најбитен е моментот да се погоди, кога една девојка го добива она што го замислила или и е потребно во моментот сантиметрите доаѓаат во втор план
Ах, сеа никако не бидува, да ме фали некоја шо сум бил косите враце че си ги дајте или па че ми се изнасмејте... вака морам сам да си кажам шо како стојат работите.
Колку заборавена и забаталена тема, а? Уште еден доказ дека луѓето речиси секогаш ја пропуштаат поголемата слика.
Mислев и на многу повеќе од тоа. На искусните ќе им текне. А, неискусните само ќе бутаат како комшија со сајла во 5 сабајле и пак нема да им биде јасно зошто партнерката не свршува. И така.
па моментот кога сакаш на пример да дојде и ке направи баш она кое ти си шго замислила дека ти е потребно во моментот, незнам грицакње уво, масирање стапала или незнам галење, тогаш се тече полесно подмачкано, посензитивно, почуствително, тогаш просечен претпоставувавм ти е тоа што кога реда ради или од потреба ке го доживееш со некој кој има во твојте очи голем.. Признај
Ама не знам шо жена си, можи сакаш да те допираат/гризат на ушите и шептат, да те допираат на грб или па можеби да те фати за раце и да не те пушта. Или па откај знам можеби ако не напрај орал не е мајстор.. ако е ќутук и го бутни на суво искри да фрла, батали ,станувај облекувај се и замини или избркај го.
Тешете се вие со малите без техника дека ќе доживееме оргазам поради тоа што ќе ни ги измасирате стапалцата или ќе не грицнете на увце..
хаха не реков ни дека е мал ни дека е тенок не се фалам дека ми е голем и дебел, зборам за моентот кој е побитен да се погоди
Види.. со масажи, галење итн само ќе ме попали до степен јас да му скокнам.. Ама ако нема ни техника ни дебели на должина, боље на алтернативен секс прво, да ме задоволи максимално.. после он може да сврши
За да сврши жена треба да и ги погодиш сите точки. Не само оние менталните.. Туку и оние во неа а со 8цм тешко..