И бившиот заплаче еднаш и на крај ме изневери... Така да не верувам од свое искуство До утре нека плаче џабе е!!
Па луѓе се и они,дури ја мислам дека некогаш се поголеми емотивци од нас.Ама,нормално зависи од особа до особа.Одсекогаш си постоеле опасни манипулаторчиња,така да ќе кажам дека верувам и мислам би се сконтало кога искрено ќе си се иплачат,а кога ќе гледам покажување драмски способности.
Dali veruvam vo maski solzi? -Realno, da. MNOGU POVEKE OTKOLKU VO ZENSKI! Nie znaeme da placeme radi sekakvi gluposti, znacajni ili ne, dodeka masko koga ke zaplace go pogazuva "najvaznoto" - gordosta... znaci, toa e toa.
Машките солзи се најискрено нешто (секако доколку не манипулира). Бидејќи многу често општеството им наметнува "не плачи, не си женско" знаат многу да држат во себе, па ако се случи да заплачат тогаш им дошло премногу и/или ѝ веруваат потполно на личноста со нив. Дм само еднаш има заплачено пред мене, бидејќи јас плачев in the first place, настана недоразбирање и ме навреди без намера. И ми беше чудно дека не е секојдневие да видам маж да плачи. Иако никогаш не би го сметала тоа за слабост, туку напротив.
Од кога солзите се мерат по полот? Што има врска тоа, емоции имаат и мажите. Верувам и во машки и во женски солзи, воочливо е кој плаче лажно, а кој не, а тоа е поврзано со карактерот, не со тоа дали е маж или жена тој што плаче.
Не секогаш. Нормално е машко да заплаче кога му е тешко, ама какви манипулатори се кога треба да им се прости нешто, што не е за простување тоа е страшна работа. Женско, како женско кога ќе види машки солзи ќе прости.