значи срна сеуште не го допрел дното а има уште од кај да се позајмува дава зема лаже краде со се ке се служи само до пари да допре охххххх штетници
Не ми е јасно што бараш со него.Ама чекај имаш 2 деца треба и на нив да се мисли .Најпаметно е детално да се распрашаш па ако треба и во телефонот ќе му ги гледаш пораките и се тоа.Ако навистина нема никоја тогаш ништо.А ако има најискрено спаси се од него.Познавам многу такви примери , еден многу близок.Ако имаш кај да одиш со децата оди , остави го , не ти треба таков маж , незаинтересиран со такви фантазии за другарки и за сестра ти..Јас да сум никако не би го траела таквото понашање.Децата никако ама НИКАКО да не си дозволиш со него да останат.Инфекцијата мора да се лечи со време , ти сигурно си млада и нема само со него да бидеш.Можеби ќе имаш уште деца од кај знаеш што ти носи животот.Без нервози само.
ako ima infekcija taa ne se dobiva samo preku sex.odnos.a nez dali znaes da vlezes vo history kade mozes da vidis kade vleguval i so kogo pisuval...
eva11 neznam poveke sto da mislam se pozbuneta sum.ova ne mu lici na statusot i ugledot na familijata
ооо срна него нит му вреди статус нит фамилија нити пак се замара со тоа он негова главна преокупација се само парите како да се докопа до нив криј си ги дома твои и не се оставај никогаш без твои скриени пари оти ке ти страдат децата за едно пакетче смоки не се замара он ни за деца ни за жена за ништо само мисли од кај да земе кај да врати кај да стави и се подлабоко и подлабоко ке се дави во своите г**на ке се свести кога ке остане буквално без гаки д аоди тогаш а се до тогаш ке си трпиш и ке си се нервираш
Пред да се породам и откако се породив за цела бременост д осега сме имале 2 пати односи значиза 12 месеци 2 пати што од здравствени причини што јас нејќев мислам дека флертува може не ме изневерува ама флертува 100% не се јавува на женски телефонот е редовно проверен лапот исто ама кога со тие што се д жружи ми зборуваат за него бидејќи тоа се и мои „пријателки“ сфаќам дека флертува една дурии бега од мене хммм како би постапила никако ама баш никако дури и се чудам колку сум ладна при помислата дека може даме изневерува што знам ако го фатам некад можеби би мисе сменило мислењето
ako flertuva znaci ima nekakva cel so nekogo...toa e dovolno a zacestenite odnosi se dokaz za toa.sega kakvi vi se odnosite?
тој ако сака да флертува со некоја не треба да го прави тоа на тел.или на ком.незнам зошто сите жени се базираат на тоа,ако сака да флертува со некоја и со друго кога е излезен од дома може да го прави тоа кога сака и како сака и ако сака да се слуша со некоја може да ја зачува под машко име и нема ни да го познајш ни да го дознајш,вака знам дека жената дури е бремена повеќе се грижи за здравјето неможе да има редовен секс се подразбира тоа а и не е првлечна и тоа се подразбира,но 90 посто од мажите тоа го гледа на таков начин малку се оние останати сега кој ги почитуваат сопругите и почитуваат дека дете ќе имат со нив помислуваат на секс да ама само останваат на тоа на помислата ретки се тие да сме реални,потоа доаѓа занив онај досаден период со детето каде што плаче постојано каде месечно незнам колку пари треба да издвои за детето каде му чади главата од проблеми од обврски и последно мисли на женаму која е здебелена и непривлечна посебно во тој период,е сега тука скоро сите паѓаат во искушение и почнуваат да си бараат забава настрана или некоја да си се расположат тоа е факт ова со сопругот твој воопшто не ме изненадва туку напротив,треба да разговараш со него наозбилен начин да се свести оти послем неверство ниту еден брак не е ист,и да си поработиш на себе не само заради него туку и за себе да си ја зголемиш довербата...
Многу малку си напишала за да се донесат некакви заклучоци. Каков е вашиот однос? Излегува сам? Кога излегува, со кој се дружи? Кажи повеќе...
доколку си во можност најми некој да го следи(детектив) барем тоа е лесно во денешно време -каде оди, со кого се гледа, што прави ке имаш цврсти докази за на суд ако решиш да се разведеш, биди храбра и не се нервирај за некој кој не го заслужува тоа. Отакако прочитав се, мислам дека нема зошто да се обидуваш да го спасиш браков-човеков тебе НЕ те заслужува така да како што пиша една од феминките погоре, спакувај си ги работите и пресели се кај твоите и со срека
Oдносот е ок барем неговиот кон мене се толку се труди да е ок што дури не мисе верува и д авикам за нешто по него ќе ќути и ќе гледа само за да излезе потоа на секое излегување ме бакнува Излегува токму сега значи кај 9 саат си доаѓа кај 2-3 по полноќ скеоја вечер без исклучок не оди во град не е облечен за таму со спортски тренерки обичен блузон под кој се гледа маица со кратки и обични 2 дебели дуксери одозгора непарфимиран ама среден потшишан и избричен . Зашто мислам дека флертува на некоку заеднички собироци надвор додека бев трудна една од девојките го загледуваше иако обострано се знаеме почна да му звони за дакога требаше да одиме заедно сите цело друштво дапрошетаме девојчево се запна као трудна сум била јас дане одам мислиш нозеве ќе ми се скршеа ако тргнев . и ми вика недоаѓај кога сфати дека нема фајде му се сврте на мм а бе кажи ида не доаѓа трудна е што се запнала-- ејј ова го вика девојка од 29 год мм се сврти кон мене и доби убиствен поглед од мене и и одговори а бе си знае сама она итргнавме сите заедно мислам дека никој не е толку упорен ако нема ништо за возврат
секоја вечер излегва од 9 до 2 по полноќ?девојко ти ова озбилно го кажуваш па на што личи тоа извини ама тоа не е ни нормално ни пак во ред всушност катастрофално е па како не му е задоволство да седи дома со ќеркичката и со сопругата?може во било кое време да ти затреба со мало дете све и секога вечер излезен до ниедно време стварно не ми е логично тој не се дотерва ок ама секогаш си е истуширан среден таман за све ако сака нешто да прави не мора да биде дотеран и во дискотека или кафана да оди,и тоа што се понаша убаво со тебе може само да ти мачка очи да не се посомневаш во ништо што е тој фамилијарен човек или ерген?не ми е јасно
Истото сакав д аго кажам околу мачкањето очи баш такасекој ден е излезен се изгледавме веќе сами што да пишам друго затоа и викам понекогаш ко ќе ми дојде преку глава сега е мало детево ќе си чекам да потпорасне имам каде да одам ако решам нее проблем ама баш никаков . Не ме сфаќајте погрешно не ни планирам да го фаќам и д аси докажувам дали има друга едноставно планирам да не се замарам сега за сега цуцката е најбитна а неа најдобро ие овде со мене не и е време за селидба а понатаму ќе видиме
Pepus и мене не ми е јасно како го трпиш,па добро бе секоја вечер од 9 до 2-3? Па на што личи тоа?Нема врска дека не е дотеран,кога сепак некаде оди?Ти го прашуваш или не? И не ја сфаќам толку индиферентноста твоја ако оди нека оди
Не сум била отсекогаш индиферентна прво ги следев повиците па лаптопот па прислушкував муабети му звонев додека е надвор и изговорот е дека е на едно исто место и никогаш ништо не најдов може брише навремено ( ќе го фатам ко ќе почнеме да петкаме со цуфката навечер а тоа е во топлите денови )пред маало каде што се собираат е сеа ако има некоја може у кола која е на паркинг пред зграда позади зимно е живадуша нема освен 3-4 од кои само мојот и кумот се женети и тој секоја вечер го нема . На крајот сфатив ја нервирала ил не се исто е баталив гледам детето и себе и толку е
пепус-мислам мора да превземес несто ти вака не е убаво од 9 до 3 саат пополнојк да го Чекас мислам каде би одел во тоа време ако не............бас Чудно според мене... ако не можес сама,некоја твоја блиска лиЧност нека ти помогне или детектив да го следи па мора несто да направис...стварно вака е Чудно и дека има несто има али сто хм
А не не чекам културно си легнувам во 12 со цуцката ќе си се гушнеме и нанање шалата на страна муабетот е ако дознаам дека ме изневерува ќе го оставам се имам заречено не со едно со 10 деца да сум си одам истојам на тоа затоа и сум смирена ако има нешто кад тад ќе излезе сите бивши дечковци вкупно 5 без следење и замарање ги фатив со други на дело ако излезе културно си заминувам тука нема муабет не ма компромис тоа е единствената работа з акоја не зборувам и за која не ми треба негово оправдување за која нема да го ислушам единствената работа која не ја простувам . Оттаму нема натаму нема ние ... ни во име на детето