Спојлер ме изнервира тро со шољава... а друг може да чисти ти кај што какаш? а??? можам, ама не сакам можеш да поправиш славина?
Mislam deka pisav mozam neli haha ne znam spoiler da napraam Mozam da popravam se osven ako e pogolem defekt togas mora majstor Mozes li da skokas so padobran
Можам, ама после неќиш да се во мое присуство... вервај ме Можеш да спиеш 12 саати? (спанка си сум ја )
нее... п.с. немам и јас пижами можеш ли да се бањаш гол во море/езеро, ако знаеш дека никој не те гледа?
A neeee ne sum od tie maski ja da nosam stikli uste pa i fustan i tanga i tamam ke bide LGBT ccc Mozes li da jades mraz
Не те прашав дали носиш, туку дали 'можеш' да носиш.. да поодиш во штикли или ќе се струполиш? Можам и сакам да јадам мраз! Можеш да сплетеш плетенка?
Ne bi mozel da odam so stikli pa da me ubies haha Mozam da spletam pletenka treniram sekoja nok so kosata na zena mi Mozes li da koristis zilet a da ne se seces
Кјут ми е тоа со плетенката и жена ти Можам... толкава плоштина бричам скоро 3 децении.. ехее Можеш ли да работиш како анкетар врата-до врата?
Mozam zs da ne . Rabota e i toa so zadovolstvo bi ja rabotel taa rab Mozes li ti da rab kako promoterka na srede ulica