потребите и фантазиите немаат врска со моногамијата. човекот може да си ја сака жената 20 години а да си прави филмови за други.. и зависи колку е храбар да си ги оствари. тоа е човечката природа и тоа за двата пола.
ти разбираш дека не важи за сите, не е човечка природа, има личности што се моногамни, ја за мене знам дека сум.
Добро де. Ако само си фантазира, а не помислува да направи нешто, дали ради немање храброст или ради имање разум, тогаш нема проблем. Нели фантазии се само тоа, кои нема да се остварат во реалноста. Не моеш ти да му забраниш на чоек да си фантазира. Проблем е кога без око да му трепне како ти што рече, да си шара на страна. И тоа зад грб. Многу е оросписки и подло тоа. Не знам дали имаш доживеано некој така да те изигра и дали би ти било сеедно. Друго е коа веќе е ствар на договор меѓу двајца дека ќе функционираат во отворена врска или брак. Е тука нема што лутење, кога и двајцата сте се согласиле и не ви пречи. А потребите и нагоните би требало да знаеме да си ги контролираме. Разум иаме или не? Хахахахаах не ме сфати. Ова за члeнката беше наменето. Се надоврзав коа ти спомна карактер. Нели вика дека ко казна било тоа да 20 години си верен на еден човек и имаш секс само со него. Епа тоа ќе го рече само некој без емоции и чувства.