епа кажи поедноставно де. ко на дете од второ одделение, објасни ми што ти е проблем во демократијата и зошто мислиш дека после 98ма не постојат моногамни жени?
Авторот сакаше да каже дека лошиот запад и интернетот нѐ прават полигамни наместо да слушаме паметни како него и да си останеме само со еден к*р цел живот. Чисти де.
И исто така приметив дкеа се дупнуеш цитирајќи ме ама уопште не сфаќаш шо сакам да кажам. Еве у случај да е проблем до форматот, ќе ти ја прецизирам оваа конкретна реченица „И не мислев на имање апсолутна слобода(кое би вклучувало убивање крадење итн.), мислев на имање многу нормална слобода, како на пример дали да биеш полигамен или моногамен. - не е пружена таа слобода иако изгледа така. Изборот е направен за тебе“
Пак ми брцаш зборови у уста и не читаш шо зборам. Ако нејќеш да читаш, бар не ме замарај. Ако сакаш да збориме, пробај да се фокусираш поише од 3 секунди. Кај кажав дека после 98ма не постојат моногамни ЖЕНИ? Апсолутно нигде не искористив пол, затоашо мислев на двата и све измеѓу заедно Иди на (моментално) 6та страница од дискусијава и ќе најдеш голем реферат од мене кај го објаснувам процесот како садат одредени идеи. Не е лимитирано на моногамија/полигамија, се користи за повеќе
Алооо пријателчо што се дешава АХАХАХАХХА???? Те молам, прекини да ми брцаш зборови у уста, НИГДЕ НЕ СПОМНАВ НИШТО ТАКВО.
Абе можам да ве намирисам од километар. Цела среќа шо нема оружје секој овде, ко во америка, оти ваквите пукаат по школи. Цел свет ти е крив оти ти немаш женска, само ти си прав!
Ме испонапаѓавте и испобрцавте зборови и мисли у уста кои не ги ни кажав, ниту општо ми беа на ум. Ако ја пуштите метлата по мене стварно би ми било жал за тој шо ја држи. Брз ајкју тест ќе биде тоа