da, sekogas sakam da sum masko, pogotova koga stanuva zbor za mens ili za vrska ili za spremanje( koga mislam spremanje mislam na ona za izleguvanje, pa peglanje na kosa, pa sminka, pa nokti a brat mi se sprema se na se 2 min ) ali ja nemam taa srekja
Никогаш! Се радувам што сум женско и има многу причини за тоа:модата(секако и машките ја имаат ама не умеат толку да ексериментираат како нас женските, иако ги има и такви), шминкањето, високите потпетици, долга коса и уште многу, многу други работи. И да ми дадат 10 милион долари па и повеќе, не би посакала да станам машко.Но сепак, секој со своето мислење.
Иако сите околу мене во некои моменти кажале дека подобро би им било да се машки, јас никогаш не сум го помислила тоа.
Па не... факт е дека се си има и добри и лоши страни, па така и ова. Но и онака сум родена како женско, Господ таква ме дал и само за таа перспектива знам, така да нема нешто конкретно што би ме натерало да посакам да бидам машко. Како што кажав, таква сум создадена и таква си се сакам. А згора на тоа и ми се допаѓа да бидам женско.
Никогаш не сум помислила на такви нешто. Родена сум женско таква и ќе останам. И благодарна сум со тоа што сум женско.
Посакувам секогаш кога сум во ПМС, па да сум машко и да не морам да ги трпам овие с*ања Родителите на машките секогаш им даваат поголема слобода, прават речиси што сакаат, се враќаат покасно од излагања.. Машките не носат бебе во стомакот 9 месеци, не се породуваат и не ги трпат тие болки. Но покрај доблестите, и кај машките има маани. Тие треба да бидат похрабри и да го направат првиот чекор, да бидат џентлмени, да го кријат "Стојко" пред згодни женски итн.
неостварена најголема желба ми е барем на ден да сум машко.а пак коа имам болки од добиено или нешто слично што машките го немаат офф тогаш само викам ех како не сум машкооо..
Посакувам кога имам ПМС , кога ќе осетам неправда , во крајна ситуација кога се осетив загрозено од дечки кои ме следеа враќајки се од излегување .. Инаку , онака горда сум што сум жена .
Јас би посакал една недела да сум женско, онака ме интересираат некои работи, само не таа недела ПМС да се погоди...
@Згодно Момче ајде да се смениме на една недела... Јас сакам да сум машко 7 дена, а ти биди женско. -ПМС поминат... -Црвената принцеза пимината... -Све јет нормално...