Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали некогаш сте посакале да сте машко?

Дискусија во 'Врски' започната од ozbilnazena, 4 јуни 2010.

?

Дали некогаш сте посакале да сте машко?

1. Да

310 глас(а)
    83,1%
  2. Не

63 глас(а)
    16,9%
  1. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Да сакав да сум едно машко па да ми простите феминки на речников ќе...
    изебев
    све живо диво :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Lolo5 и maci95 им се допаѓа ова.
  2. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.180
    Допаѓања:
    18.278
    Сум посакала, особено кога ќе добијам, кога ќе се депилирам или кога сум на гинеколошки преглед! :)

3. pajaceto

pajaceto Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Незнам дали е нормално ама многу често мислам на тоа како е да си машко.. :D
    На мајка ми и кажале дека има машко дете па се спремале на машко и на крај оп женскоо :lol:
    Ту како не ги слушав докторите :D :D Ама па коа ке видиш добро е и вака :)

4. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Да....
    иф и ам а бојј... ;(
    Штета што тоа не може да се случи.Треба да бидеме горди во наша кожа. :angel:

5. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Не! Ние сме дефиниција за убавина девојки :)
    Колку е убаво женското тело.. гради, газе, струкче....
    А машко голо? па уште да има само боксерици и чорапи на него, и се разбира најголем дел од лепотата е во влакнестите подкривени према надвор нозе :rofl: милина!

Едино што трпиме болка додека се депилираме, пораѓаме, чупаме, добиваме...
    Додуша кога ќе размислам два пати, денес толку многу машки подржуваат мазно машко тело, и средени веѓи... па и не сме така различни :lol:

ахх..и за малку ќе заборавев, како би ви било доколку додека трчате нешто ви се мава од нозе? |( ужас.

На Lolo5 и Hipica им се допаѓа ова.
  6. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Во многу ситуации сум посакала да сум машко и тоа од многу причини а не од една или две,да не се нервирам дали косата ми е средена дали е права или некаде се извикала,да не стискам заби при депилациа,да не сум во дилема 5,6 дена да не ми е протекло да не трпам болки при менстуација, и ред други работи и најбитното нешто поради кое сакам да сум машко е кога некој ќе ми згази на нерв и ми се мота низ глава: Ех што не сум машко па да му удрам два,три бокса :D

7. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    да , сум посакала многу пати, ама кога ке размислам дека ЖЕНА претставува (сензуалност, сексуалност, и женственост пред се ) нешто што припадниците на посилниот пол може да сонуваат и неможат без жена колку и да се обидува
    СЕ ГОРДЕАМ што сум жена :rock:

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.935
    Допаѓања:
    81.236
    Да, ама кога и ќе подразмислам мааааалку подобро, сепак не.
    Не би ми било некое посебно искуство, па затоа би посакала машко да биде барем еден ден женче, посебно за време на циклус и тоа прв или втор ден - по можност најболниот.
    Па да го пекнат јајници, половини и цел абдоменален дел, па да види дали после ќе плука и пцуе по мајки, тетки, стрини, и остали женски битија! :devil:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Па да кога ќе размислам нив полесно им е за повеќето работи....исто изгледаат и преку ден и кога ќе станат од спиење, косата иста, не се секираат дали им е добра формата, дали им се извиткала/исправила, не треба да се шминкаат, да се депилираат и чупаат, немаат менструација и најважно не треба да раѓаат...уфф само заради раѓањето со машко би се заменила иако ми е ептен рано, барем десет години треба да поминат

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Да многупати сум посакала да сум машко, пример кога се депилирам, кога ќе ги ипијам лековите за циклус и кога ќе ми дојде, и кога стомакот ме боли ужано, сум посакала да сум машко и кога срцето ми било скршено секогаш велев арно им е на машкиве не им е гајле за ништо ќе скршат нечие срце и не се замараат

12. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    Од време на време , особено кога ќе дојде ред за месечниот циклус

13. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Не. Ниту кога имам добиено, ниту на депилација. Женско сум и убаво ми е и покрај болката која ја претрпувам понекогаш. Вакви работи ми се сосема занемарливи.
    Но, сум помислила во друг контекст. И покрај сета таа рамноправност меѓу мажот и жената можам да кажам дека на мажот му е полесно да успее во поле на работа. Не сакате да верувате можеби, но така е. Жената секогаш треба повеќе да се докажува а некогаш заради стереотипите губи предност и тоа во денешницава е непобитен факт. Не велам дека не може да успее, се разбира дека може но не е исто за жал. :?:

14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Никогаш не сум посакала..си се сакам како женско. :D 8)

15. Lovely15

Lovely15 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    31
    Само кога ќе добијам менстурација |(

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    da da da...многу често сакам и посакувам да сум машко.... и сакам да сум машко и да бев ке поше поубав зивотов мој!...

17. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Може некогаш сум посакала, но само за да видам како би ми бил тогаш животот. Иначе вака ми е поубаво :)

18. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Да! Премногу сакам да сум машко бе!

19. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Лага е ако одречам дека 100 пати сум си ја рекла реченицава како што е насловена темава, ама искрено не сум ја посакала, туку во нервоза ја кажувам.
    Секој пат кога ќе застанам пред плакар и се туфкам што да искомбинирам, секој пат кога се депилирам, секој пат кога правам план што се ми е потребно од облека,чевли,чанта,аксесорис, секој пат кога морам да ја горам косата и да и ставам јајца и што ти не, секој пат кога неможам раат да се избањам во 10 дневниот годишен одмор, кога мислам какви нокти и фризура да пробам, секој пат кога се спремам 4часа и каснам на крајот!!!!

Ама сепак си го сакам својот пол и сум среќна што сум женско, и покрај сите „маки“. :)

20. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    неее,никогаш