Да девојки, да се биде машко има свои предности, но има една работа која ние мажите никогаш не ќе може да ја почуствуваме - а тоа е блискоста која мајката ја има со своето дете. Можеби ќе звучам патетично или глупо, ама сигурно фактот што 9 месеци вие и вашето дете сте едно тело е ... е повеќе од било која блискост и поврзаност која машкото може да ја почуствува кон своето дете. Тоа ви го признавам...
nikogas ne sum posakala,nema nisto poubavo od toa da si zensko,nema nisto po nezno i poubavo od zenata. gorda sum na svojot pol xexe
Да...кога имам добиено уште една причина поради која некогаш посакувам да сум машко (не од шо сум бесчувствителна, туку затоа што тоа најмногу ме плаши). Тешките бремености на тетка ми и мајка ми ме имаат уште толку истрауматизирано
http://interesno.com.mk/fun/34-interesting/14900-zosto-e-super-da-si-zena Хахаха, потполно точни работи
Посакувам секој пат кога идам на гинеколог и посакувам кога ќе ми текне дека треба да раѓам, посакувам кога имам проблеми со инфекции Се им е некако полесно на машкиве !
Дааа ко ќе имам ПМС, кога имам менструални болки, кога ќе се депилирам, си велам ех шо не бев сега машко, колку им е полесно, или кога ќе треба да се дотерувам со саати за излегување,а тие во 3 минути се готови. Блазе нив
Порано посакував, поготово во период на ПМС и слични такви глупости. Ама сега веќе не. Сметам дека ние жените сме посебни суштества и дека без нас светов не би можел да функционира . Затоа сега сум горда што сум жена.
Само поради тоа што имам многу влакна и неможам да издржам веќе... ми се повраќа кога ќе ги видам како подраснуваат и дека мора на две недели да се депилирам, инаку не ми е криво што сум женско
Прегеска додека се депилрав.кога неможев да издржам на некои места пцуев на глас, а вриштев во себе посакував тогаш да сум машко!!
Сакам. Мислам дека така би била многу посреќна и позадоволна. Вака...нежна, заљубена девојка...не заслужува никој да си поигрува
Да кога некој батка ќе ми го фати местото за паркинг, а јас сум била прва. Е тоагш посакувам да сум машко да излезам од кола и да го затепам