Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали парите го променуваат партнерот?

Дискусија во 'Брак' започната од Zoy, 6 декември 2022.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Значи сепак ти сметаат тие луѓе што живеат можеби подобро од тебе.
    Океј тогаш.

Ти не заборавај од кај си и што си, само почни од себе да зборуваш за парите наместо за други, и кола не може секој да купи.

Само дебатирав и те демантирав во некои искази, во кои самата себе исто така се демантираше. Прашањето ми беше сведено на тоа дека како што ти не сакаш да го презентираш постигнатото тука,така и тој другиот кого не го вадиш од уста не би сакал да чита приказни од некој друг.

Ако им е убаво да живеат во подрум убаво ми е, или дека ти сакаше гага да спиеш па мораше да спомнеш дека си платила хотел. Сирота ти,те посрамотиле.

:hai:

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.515
    Допаѓања:
    9.209
    Неизживеан е. Толку.

3. Corika

Corika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2022
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    2.520
    Mislam deka ja pomina granicata no ok misli si,kaj spiev jas gaga ne svativ? Ocigledno svakas kako sakas no nema veza....imaj ubava vecer namalku sto planiram e tebe da ti se objasnuvam i davam ocit sto sum postignala za ovie 15 god...i uste nesto da ti kazam: koga idat gosti kaj mene nemozam da baram gaga da spijam nitu pa hotel da plakam poso idat kaj mene :D
    A za spienjeto me pomesa so drugata clenka samo da znaes...nejse imaj ubava vecer

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Да во право си. Сум те помешала,тоа е кога немате аватари. Се извинувам.

5. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Abe stvarno si mn dosadna što sakas ae kaži očigledno na mene sakas neso da kažeš? Pisi mi u privatna poraka da se razbereme da ne dosagame tuka na lugeto

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Темата е јасна, по лп најмалку сакам да се објаснувам. Кажав доволно.

7. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Toa so si go pišala na devojkata očigledno e bilo nameneto za mene? Ae kaži sea so e raboata u so si me demantirala ti mene? Na mene ne mi smeta nekoj ako živee podobro od mene ja sum zadovolen kolku imam tolku fala mu na boga samo zdravje da se ima drugoto kolku e tolku. Na mene mi smeta koa nekoj se zamisluva nekoj i nesto i se fale a ne može da go potkrepe toa so dokazi i fakti! Plus toa za podrumo so vikas e živa vistina deka u podrum živeea ama dodeka ne vidov so moi oči, a tie koa doaaga kaj mene doma pokaažaa sliki od celata kuka demek e nivna e toa mi preči na mene falbata!

8. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    I gaga nikade ja ne sum sakal da spijam za tvoe info! Jas ne otidov nepokanet tamu tuku tie u 100 navrati pred toa bea rekle dojdi koa sakas ne e prob za spanje za rabota samo pasos ako imas bg! Ti si kako tie ista izgleda falbadzika i pronajde se u mojte postovi ja nikade ne te prozvav tuku ti mene prva! I ja ne obekam nesto so ne možam da go ispolnam na nikoj tuku mu kažam što možam a sto ne možam! Ne prodavam magla na nikoj

9. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Пола роднини сељаци ти испаднаа. Тие во мк чинат бар?

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    А што е должен тебе некој да ти поткрепува со докази? :^)

Не се пронајдов баш напротив мене ми сметаат луѓе што не тргнуваат од себе кога зборуваат за други, испаѓа дека си незадоволен од себе.

11. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Tie što činat si znaat koi se ne beri gajle ti zatoa :)

12. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Epa ne e dolžen nikoj ali neka ne me laže nema potreba da živeeme voopšto ako me laže u oči. Nezadovolen od sam sebe poradi toa što drugi me lažea deka živeat kako bogovi i jas koa otidov tamu ništo od toa ne beše taka što go kažuvaa? Kako nezadovolen od sebe po koj način ae objasni mi?

13. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Ako sakas može i javno da izlezeme da napraveme debata jas i ti na ovaa tema ke bide interesno :D

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Па за нив тоа е богатство. И сега што правиме?

15. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Abe ako neka e ama da ne lažat i da ne se falat, ne može sea ja vozam opel a da te lažam tebe deka vozam audi 2020ta i deka imam vikendica so bazenti so ovoa onoa i ti ke does kaj mene da se videme i ke vides deks te lažam i sea ja tebe kriva da te pravam, a ja lažam ide li toa?

16. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Slusaj da ne si ti od tie rodite da se prepozna pa sea da mi ideš kontra :D

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Друже, гајле ми е искрено што возиш,што поседуваш,колку пари имаш во банка.
    Едноставно луѓето го ценат тоа што имаат,додека ти овде им го плукаш тоа.
    Дај пиши кирилица очи ме здоболеа.

18. Brucewayne

Brucewayne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    171
    Muabetot mi beše u sklad so temata Deka parite ne go menuvat čovekot tuku samo mu go pokažuvat vistinskoto lice.
    Edna feminka beše dala primer za nejzina roda deka od kako ojdele stranstvo deka se falila deka živee mn dobro i bogato a pred toa ne bila falbadzika tuku skromna ličnost. I jas dadov primer za moite rodi koi se slični na nejzinite. Našite se poznati u stranstvo po toa deka lažat mnogu se falat prepišuvat si tugji doživljai kako svoi i slično. Jas kako plastičen primer ti kažav toa za kolite za da me razbereš. Banki jas ne sum spomnuval. Ti sakas da se karaš gledam ja ti si kavgadzika ti ne priznavas koa si u krivo ili da gledas da smires topkata tuka ja ke se povlečam od razgovoro( Nemam kirilična podrška na tel zatoa pišuvam latinica)

На felisitas му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Е па ти си се фатил за тие што не чинат, ги уби трачање, испаѓа ги бараш кога ти требаат, оти успеваат да те смотаат дека имаат којзнае колку пари.
    Како ти се фалат, "ејјјј, види види види, кола си купив, ти не, ај завидувај ми" , или ти рекле " купив кола, да частам.
    Сељаци, несељаци, крвта вода не е:D

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Јас не берам туѓо гајле ко тебе, на крајот од денот истиве кои ги оговараш утре ќе јадеш на маса со нив.

А тие детски муабети “ти си ова,она” ќе речам само - grow up.