togas zoso ne se fatis so bokche da parafraziram zoso bokche u drug post se zali deka site zeni go gledaat kako prijatel...deka e hulgan so se bavi so droga ili zoso gi saka,im ugoduva,gi ceni i se obiduva da gi razbere site ? u sekoe vreme mozeme da gi zatrpame glavite kako noevi pod zemja ama toa nema da ja smeni vistinata zirni go videoto u mojot potpis ako nesvakas so zboram
Јас сакам некој онака мрднат да е да праи бељи али од шо ќе му е мерак на душата а не да се курчи и да се прави хулиган па да глуми па ова она е такви ич не ме привлекуваат неможам ни да се замислам со нив мене ако ми се курчи ќе му акнам една слободно па да не знае кај е У принцип мрзам глумци а денешниве лоши момчиња се и тоа какви глумци и преправанти хаха
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee preku glava od takvite !!!!!!!!!!!!!! nesozreani mangupi koj mislat deka gospod go fatile za onaa rabota da ne kazam................... manipulatori gluumci,sakam pribrani sozreani idealisti ambiciozni koi znaat koj se sto se i sto sakaat da drzat za raka a ne da dozovlam nekoj da me drzi za raka sto ustvari iako me drzi ima namera deka ne sum edina i sto ima namera kad tad da me pusti i da si najde nekoja druga a se ase pvoekje gi ima takvi ili gejovi treto nema -.- i da ima se zauzeto i rretko se naogaat
Рака на срце ... како некој магнет сум за нив ... мислам ќе бендисам некој и одма се знај - женкар, несериозен, наркоман, криминалец, постојано се тепа ... Реално, доколку би бирала би било поинаку туку ова така иди онака спонтано, а некој ми се допадни, другарките не прашуваат каков е - знаат. Guilty as charged.
Ова негде до кај 15-16 години, после тоа не верувам дека некоја ќе се загледа во некој женкар, несериозен, наркоман што се тепа Т.е. не дека не може да се загледа, ама сигурно не од тие причини. Престанува да биде интересно после некое време.
Лошите момчиња, спрема мене, не се материјал за врска. Или барем за врска со мене. Тие ми се привлечни и добри само за забава и авантура, но за врска ми треба некој поинаков, стабилен и на место.
Mnogu zavisi shto podrazbirate pod "losho momche". Sakam nekoj koj znae da se zazeme za sebe, snaodliv, ima hrabrost i drskost da uspeva vo zhivotot, stalno da ide nagore, da im prkosi na site koi go kochat ili bilo kako se obiduvaat da mu poprechat vo zhivotot. Ne sakam povlecheni, sramezhlivi, monotoni i t.n. Ama vo nikoj sluchaj ne mi trebaat ni ulichari, kloshari, kockari, alkoholichari, nasilnici i takvi slichni bolni umovi, nitu za seriozno, nitu za neseriozno. Ako za vas toa se "loshi momchinja" i ako na niv im e posvetena temava, ondak, shto da kazham, zadrzhete si gi za sebe.
Исфолирани хулигани никогаш не ме привлекувале . Ама затоа ме привлекувале откачени момци , некој кој ќе направи беља за да му е нему интересно , дечко кој би убил ако некој ја чепне неговата понежна половина . Мирните никогаш не биле за мене . Темпераментна особа сум и не верувам дека некој повлечен дечко би можел да го поднесе моето лудување наоколу .. не дека сум некој опасен хулиган ама ако сега ми текне можам да спакувам куфер и за половина час да тргнам на патување во друга држава