Стравувам дека нема да се оженам ами како,си велам во зрелите години доколку би останал сам кој ли ќе ме пере,чисте по дома,готви.... Друго пак си велам шо ако се деси ова.... Во таа чест еве:
Стравувам само дека ќе се омажам за некој со кого нема да бидам среќна. Не постои ништо по страшно од тоа за мене, самотијата воопшто не би ми била проблем..
И така да се омажам знам дека ке се разведам слаби живци имам и така секој втор брак највеке 6 7 години така да у денешно време брако не е нешто свето и којзнае што.
Еволуција бе Точно. И еве нешто што се смета како "балкански синдром" да ти го имало и кај америве,не ќе да биле само балканциве со такви сфаќања туку и овие од белиот свет.... 6:49
Јас стравувам од тоа да се омажам со некој кој би можел покасно да не ми обратува внимание како вистинска љубов, него да биде брак без голема љубов само за да има тој жена.
Ako go pogresis covekot nema vrakane ima posledici,sekoja devojka ili zena bara vnimanie da znae ubavo kolku moze da go zapoznae,denesnicata stoe e poveke zanos,ke imam ubava kola i ke te zavlecam so nea,vremeto se menuva se vkupno se gubi,go nema poranesniot stil,sega moras,a ne deka nemozes ili nesakas..
[Q UOTE="Bratot, post: 4683210, member: 132231"]Стравувам дека нема да се оженам ами како,си велам во зрелите години доколку би останал сам кој ли ќе ме пере,чисте по дома,готви.... Друго пак си велам шо ако се деси ова.... Види го прикачениот фајл 544943 Во таа чест еве: [/QUOTE] Ne se sekiraj zemi si kukna pomosnicka
Ne se sekiraj zemi si kukna pomosnicka [/QUOTE] Kolku godini imas? Na po zrelite godini ovaa ti e 30ta.
Со оглед на тоа што тазе раскинав 7годишна врска... ДА До негде уште се гледам ко дете (23 скоро 24 год) Али ајде времето ќе покаже....
Ich da ne mu se sekirash sekoe losho za Dobro e ti si uste mala ke si dojdi I toj den ... Btw ne trcajte da se omazite I ne se plasete devojki
Јас повеќе се плашам од тоа да влезам у брак со погрешна личност. За мене е во ред идејата и да не сум мажена, и без тоа се може.