Насловот е јасен.Јас си ја сакам мојата коса но сепак некогаш знае да биде многу мрсна...Особено шишките!Дали вие сте задоволни од вашата коса?Кажете ги причините зошто ја сакате а зошто не?
Од квалитетот - да ,од должината никогаш не сум задоволна , ме нервира што ми се мрси на секои 2 дена ,ако правам фризура морам да ставам 3 тона лак ,оти никако не застанува
Да! Многу ја засакав во последно време Порано не ја сакав ваква каква што е, ја пеглав за уште поправа да ми е, па си губев време и ја оштетував без потреба. Сакам само малку подолга да ми е
Па задоволна сум...должината-никогаш сум немала подолга коса се мрси на секои 2 дена но ... :/ имам виткана коса и порано ја пеглав но сега повеќе си ја сакам виткана
Си ја сакам , коа ја пеглам останува права .. а коа ја виткам останува виткана ...си неам мака ....долга ми е Единственото нешто што ми пречи е што обавезно ја мијам на 2 дена
Супер ми е косава,убава е,само нешто ме нервира:на врвовите не е ниту права ниту виткана и мене глупаво ми изгледа. Ама ме загрижува и што паѓа малку повеќе....
Денес со новава фризура.. Ќе морам да се навикнам затоа што никогаш не сум ја носела косата вака. Може да се каже дека сум задоволна.
Презадоволна сум освен некои периоди кога мнг ми пајѓа и во зима од времето почесто ми се појавува првут
Не, многу ми се мрси, ептен ми е танка, изгорена и оштетена од фарбање....... Планирам да се шишам кец.
Моментално да. До пред еден месец не бев, бидејки ми беше многу оштетена, но ја скратив добри 10-12 сантиметри и сега е супер. А и немам повеќе фарбено па мојата боја си е сега.
Pa ne sum bas zadovolna so mojata kosa...imam mn.tenko vlakno,bavno mi raste,brzo se mrsi,na mienje po cel snop vlakna sobiram.So ogled na toa sto ne ja imam farbano cela godina,ne ja peglam i feniram,bi trebalo da bide pozdrava,ama...toa ti e!