Не, немам никаква форма. Некаде виткана- некаде права ми е. Ептен грдо изгледа... И ми се мрси многу често. Кога ја испеглам после 2 часа повторно ми се прекршува.
Моментално не ама во глобала да. Бојата си ја обожУвам. Имам цврсто и дебело влакно. Кога ќе ја испеглам убаво си стои таква (освен ако заврне дожд ), исто и кога ќе ја навиткам ми стои така. Со добар шампон има волумен и сјај. АМА моментално ми е оштетена од што ја тортурирам на секој можен начин. Под итно морам на фризер...
да премногу бочата ми се свиѓа , густината ми се свиѓа,квалитетот ми се свиѓа, тоа што е виткана и штоима облик без ништо да и правам единствена критика ми е тоа што брзо се умирисува на неколку дена
Да си ја сакам косата , имам долга коса скоро до половина, права и бојата ми е погодена , ама проблем ми е шо многу брзо ми се мрси на секој трет ден ја мијам
Косата ми е катастрофа,налет тоа што не сум задоволна,па и најмногу си ја мразам. Многу ми е густа на секое ја ретчам ама бадиела за две недели истиот проблем,многу ми е дива и несротлива на некои делови се витка на некои е права,многу е оштра.Изгледа имам влакно како опашка од коњ
ДА Косата ми е долгичка, таман на должина, го има оној природен сјај со оглед на тоа што не ја фарбам нити пеглам Немам ни едно расцветано влакно, ја шишав пред некој месец, така ја потстрижав. И ставам само шампон, и бидејќи е ладно ја сушам со фен, а вообичаено не ја сушам. Кога е мокра, чим можеш со чешел да ја поминеш значи здрава е. Пред долги години ужасна ми беше после миење, и немаше шанса да не ја испеглам. Затоа јас на сите би им препорачала да си ја фрлат пеглата, нема ништо поубаво од ЗДРАВА коса бе, на допир мека А не фати и осеќаш суво скоро да ти се скрши во рака , ко јас на времето, пеглај ја секој ден. Многу лоша работа е пеглата, а за фигарото да не правам муабет, смрт за убавата коса.
Задоволна сум, барем засега Едвај ја вратив во нормала.Си бев ставила масло на косата, арно ама јас се заборавив и пола шише го истурив на косата, и си тријам си тријам мува не ме лази после кога видов немаше фајде, во еден ден 4 пати ја измив Пак не беше којзнае како косата ама добро поминав сепак Уште еднаш масло не ставам
Моментално не баш. Оштетена ми е на врвовите сега да одам на фризер планирам, и да ми порасни.. Тогаш ќе биде супер
Задоволна сум од должината,бојата и квалитетот.Кога би имала поголем волумен би била совршена. Али кој е совршен?
си ја сакам косава, но мн повеке почнав да ја сакам мојава коса кога малце ми подпорасна и исто така мн луге ми имаат казано дека влакното е мн квалитетно, дека имам букна коса и дека мн девојки сакаат да имаат коса како мојата
Јас многу си ја сакам косата густа ми е костенлива бојата и не ми се мрси ја мијам на 5 - 6 дена малце ми е сува ама сегла планирам да земам масло и да да ми беше малку подолга ке бев презадоволна
Колку почесто ја миете, толку повеќе ке ви се мрси верувајте. Минатата недела се случи да имам потреба да ја мијам во текот на цела недела 4 пати(за некои пригоди) и потоа на секој втор ден косата ми беше катастрофа. И потоа кога ја измив и ја чував цели 4 дена таква каква што беше, па ја измив. Еве денес ми е 4врти ден од кога сум ја миела па за разлика од тогаш и тоа како сум задоволна. Па утре планирам да ја мијам. И да ве прашам уште нешто, дали е подобро да ја мијам со Шаума или со шампон со бреза, камилица што се во големи шишенца? И како е постапката за побрзо растење на косата... Со пиво или?...
не!нЕ!НЕ! Мајку му најружна коса имам од сите. Наелектризирана постојано(освен кога „ке ја премачкам со зејтин“),еден прамен прав,друг вртен,трет полувртоправ,еден лево,друг десно,трет нагоре!Ахам,и,после ден ми изгледа како да сум се бањала во зејтин-остаток од пржени кришки! Само ја си знам,каквих муки имам!