истата ситуација е и кај мене... не може еден ден да ми издржи... дури се мислев да пробам и со шампона за мажи да ја мијам дека нели нивното влакно на косата е помрсно од женскито...
Исто и со мојата коса, уште малку волумен и совршена ( друго и е супер, должина, боја, квалитет на влакното )
преегуста ми е и брановитаа.. и средна должина..сите ми викаат дека сум имала многу бујна убава коса а јас и баш не мислам така..
Прегуста ми е, ако ја врзам малце повисоко, да ми стои повеќе од 3 саати одма ме боли глава .. И може уште малце да порасне
долга,сува, брановидна, волумен, фрлам пари за шампони маски регенератори масла уште што не. ме полудува кога конечно ќе ја налеегнам а глупавото време ќе и даде волумен ааа ме полудува не не сум задоволна од мојата коса!
Презадоволна сум! Должината си ја обожавам (долга ми е),бојата (костенлива) и квалитетот (секогаш кога ќе отидам на фризер ми викаат дека имам многу квалитетна коса и да не си ја уништувам со фарби ) и густината ми е супер (не е како буф но не е и ,,три влакна'' )
многу ми е густа и не ми стојт права дур не ја испеглам..ми треба сат и пол да ја изушам, со дожината и бојата сум задоволна.. бојата од мојата коса најмногу си ја сакам .. сите ми викаат да бидам среќна оти ми е густа затоа што некој имаат многу слаба коса.. ама јас ич нејќам да имам густа коса кога ќе ја извиткам со витлери имам многу волум ( така се вика волум? ) и морам да ја горам со фигаро и пегла за да ја напра како што сакам..
Косата ми е густа и брановидна. Не ми се допаѓа како ми изгледа, не ми се допаѓа должината и тоа што е премногу густа ми расипува се. Кога ја пеглам права е дали 20 минути, без разлика дали ќе ја пеглаш пола час или цел час таа толку си стои права. Барем да ми беше целосно виткана. Вака не можам природна да ја оставам, стално морам да и правам нешто, затоа често ја пеглам или виткам со пеглата. Сега ми е целата изгорена па морам да ја скратам. А инаку, задоволна сум од бојата бидејќи се фарбав. Имам баш убава пријатна кафеава боја, костенлива.
Девојки, другарка ми од Америка ми донесе FULFIX против опаѓање и за побрз раст на косата, меѓутоа ми донесе повеќе отколку што и нарачав. Затоа 3 шишенца ги продавам по многу поволна цена т.е многу поефтина од оваа што ја нудат во Македонија. Ги продавам и сите заедно, но и по едно. Кој е заинтересиран очекувам порака во inbox. Линк за да видите за што станува збор http://www.fulfixcomplex.com/nz2BXazdF/ FulFix® - Нair growth product with Biotin. Get rid of hair loss www.fulfixcomplex.com
Не.Од кај густа па и и по малце виткана.А и сува е.Пробав секакви шампони, нема аир.Бојата онака ми е ок.
Моментално не баш а кога ми беше природна, неоштетена и свиленкаста, премногу. Ај ќе се врати за една година се надевам.
Ненене....горниот дел многу брзо ми се мрси доле ми е многу сува порано ми беше права а сега почна сама да се витка и тоа не некои убави локни туку уште по бушава ми е ...и постојано ја пеглам или ја виткам после миење ако не ја испеглам обавезно ми е во репче никако пуштена
Во последно време да. До пред некое време имав многу крута коса, ама сега е добра, само маана имам што ич не ми расне