50% - 50% mnogu mi e dolga utre vo 12 kje odam da se sisam rascvetana ostetena mi smeta posle kje se banjam i utre kje odam na frizer ka ja skratam edno 10 cm i koristam samponi i balzami od avon kje ja odrzuvam kje ja sisam naa 3 meseci i kje mi bide super
Шо се дереш ма ко на нива да си!? Иначе сакам малце волумен да добијам, да не е ко сплескана напред, многу ми е слаба косата и затоа така делува
Дај кажи лек за мрсна коса? Ми се смачи миење на 2 дена зошто имам прилчно долга , густа коса... Стопив 5 фена веќе од сушење,се чудам како немам расцветани влакна и како уште имам сјај... Само кај темето ми е мрсна ,под си е ок.
Па порано бев многу задоволна ама сега воопшто не многу ми се мрси косата не знам зошто и го губи волуменот кој го има порано и не ми е толку виткана како што ми беше..
Сега сум во фаза на опоравување и нега. Пред секое миење обавезно ставам кокосово масло и така ја држам барем неколку часа и ја оставам природно да се исуши. Додека е влажна и ставам арганово масло и можам да кажам дека има резултати. Полека почнуваме да се сакаме
Моментално да, ја обожавам бидејќи ми е густа. Многу ми паѓаше и ептен ми се изретчи минатава година, па почнав редовно да користам кокосово масло и конечно ми се врати во нормала. Јеј
Не, воопшто не сум. И не мислам на боја, должина туку на косата како коса. Толку е дива, тоа е нешто чудо. Права е ама нит може фрузури асално да и се направат ко на сите нормални. Ако онака на фризерките им треба саат време, кај мене ќе им треба саат ипол. Им бега, се лизга... Абе диво влакно, убаво си кажав. Ја виткам, за саат време се исправува. Ја пеглам, ете ти ја после саат искршена мислиш ко само од спиење да сум станала. Ужаси
Јас многу си сум задоволна, со оглед на тоа што ја пеглам скоро секој ден, 4 пати годишно ја скратувам по 5cm , ретко мн ми се мрси бидејќи ми е премногу густа и морам да се пофалам дека и ми е долга исто така преку целиот грб. Нормално користам маски и силиконски капки и редовно на секој месец мењам шампон
Го има во скоро сите аптеки.. Во Биофарм мислам дека е најефтино го има и во зегин во сите супермаркети ... Многу е добро навистина ако си го купиш нема да зажалиш
Во последно време не сум ич задоволна , како мрсна ми е, разлетана нема никаква форма,па последно ја чуствувам ко намалена ко изретчена... дај предложете ми некоја маска или нешто за да ми е посјајна погуста и да ми изгледа убаво