1 јајце , 1 лажичка мед, 1 пак сода бикарбона и свежо исцеден лимон неколку капки убаво измешај ги и нанеси ги пола саат пред миење...почни да го користиш од коприва шампонот 70 ден е некаде и ќе имаш резултат и исто овај шампон мене мн ми помага супер е
Шампонот е предобар го имам и јас и ептен сум задоволна. Преубаво мириса и не ми се мрси косата на два дена како на пример со Шаума. Ја мијам косата два пати недено, а да не бидам оф топик, задоволна сум косата ми е права, кога ја сушам со фен имам повеќе волумен и сакам да ја сушам со фен, но од друга страна така се гори, но тоа е две убавини не може
Задоволна сум и тоа уште повеќе кога почнав само со Косили да ја мијам и не и ставам ни капки ни маски ништо, само ќе ја исушам со фен и малку ако има потреба со пегличка и готово.
Да задоволна сум не ја оштетувам со многу препарати ретко ја сушам со фен не сакам да ја горам од време на време го менувам и шампонот многу ми прија бекутанот шампон за деца иначе глис користам или шаума.
Презадоволна сум од мојата коса здрава е ,+ имам бујна ,а и од бојата.Само тежок период ми е кога ми опаѓа во есен ,така е оти ми се обновува секоја година,мислам дека ќе умрам од мака тогаш.
Воглавно сум задоволна,единствено ме нервира што ми се мрси за ден- два Уште за тоа да и најдам чаре и се ќе биде ок
Незадоволна! Не ја третирам ич освен што ја фарбам еднаш годишно , не ја пеглам , не ја финирам ,а пак ми е сплеска , немам волумен , лесна како пердув .... све пробав ,али средството помага додека го користиш само , после не .
Задоволна сум. Откако почнав да и ставам маска косата ми е помека и полесна за чешлање. А и шампонот ми е супер.
Не сум задоволна. Од структурата на влакното не можам да се жалам, мека е на допир и со сјај.Меѓутоа, фарбање не е за секого.Се стремев две нијанси потемна да добијам од природната, излегов заникаде.И на крај, конечно ја средив (не доволно, ама беше максимум што можеше). Ми расте релативно брзо, така што ми се обновува брзо.Не ми е по ќејф оти треба да чекам пола година за да го исечам фарбаното.Фарбање нареден пат, нема шанси Спојлер (по пат се откажувам и од прамени, иако сум била задоволна од нив) Од ништо-нешто, проблем направив. Совети за оние што се со природна боја. Ако ви текне промена, да ви текне на мене
Задоволна сум, ставам и маска и силиконски капки и супер си е. Ама затоа волумен тапа. Незнам што да користам за волумен стварно.
Задоволна сум. Густа ми е,ја мијам на 3-4 дена,помалку ми е кршлива отколку што ми беше претходно,а и влакното ми е цврсто. Само што не ми расте толку брзо како на некои,ама сепак си расте. Се’ на се’,задоволна сум.
Од кога почнав да ги користам шампоните на Афродита и путерот од авкоадо на Алверде , косата ми се препороди. Ми расте толку брзо во последно време , останав без зборови. Баш и мајка ми ми даде таков коментар изгледа здраво , сјајно , би ви препорачала најпрво да земете шампони без силикони (а ги има многу и тоа за евтини пари Афродита , Алверде ) јас толку пари се имам изнадавано последниве 3-4 години а лекот бил 5 пари.
Znaci ne da mi paga kosata toa e cudo pocna i da mi se primituva kozata na glavata preeska maz mi me zagleduva vika epten ti se primetuva kozata na glavata da prezemes nekoi merki ...Preporacajte mi nekoj sampon
Dali sum zadovolna? Ne, ama nema druga taa e. Si kupiv perika za brza intervencija. Flizura vo sekoj moment, sjajna kosa i prirodna gustina.
Задоволна сум со должината,сјајот, бојата и мекоста. Уште волумен да имав и да не се мрси на два дена презадоволна ќе бидам. Купив шампон на Syoss без силикони и одма живна има повеќе волумен, но ќе треба време за долготрајни резултати.
Еден ден виткана , еден ден права . Ни виткана ни права ми е , арна е ко нема друха шо да се прај Да не знај некој лек против ПРВУТ