не,воопшто не сум задоволна. -.- попрво би се шишала келава,него вака да ја носам. пре сува ми е ,темно кафеава да не кажам црна,како метла ми е,џоа лавче.Никако немоажм да си направам ни фризура ни ништо -.- ако ја фенирам или ја пеглам уште толку ќе ми се зголеми. i wanna die -.-
Preeezadovolna sum so mojata kosa, zatoa sto spored mene ja neguvam. Ne ja ostetuvam premnogu ja susam samo so fen, a potoa pominuvam so presa, ama samo malku za da ne mi se izgori. Koristam prosesionalen germanski sampon DIPLONA i kako regenerator najcesto subrina. Do neodamna noses shishki megjutoa gi nosev vekje 7 godini, zatoa sto imam visoko celo, no mi se zdosadi i sega shishkite mi se do nosot, taka da gi zakacuvam so nekoe snolce, taka da ubavo izgleda so prava kosa
презадоволна долга ми е, темно кафеава и права. користам силиконски капки и си правам домашна маска за коса. ја немам фарбано и ни малку не ми е оштетена. ја испофалив ама си ја сакам бе
Па да речеме,задоволна,а и не баш.Сакам должина барем до пола грб,немора повеќе,ама не расне.Задоволна од бојата природна и од влакното,пеглана не ја сакам многу,повеќе префеирам пери-носи,без многу обраќање пажња дали сите влакна се на место
Не , не и не Мрсна на коренот, слаба и тенка коса, кршлива, средна должина (сакам подолга да ми биде ). И не дај боже да ја пеглам и сушам со фен како голем број од другите девојки.Ке се шеткам после тоа со слама на глава
Не сум задоволна! Многу ми се мрси,морам да ја пеглам бидејки ми е бушава и поради тоа ми е многу оштетена,не ми помага ни шишањето ни ништо. Спојлер Уствари знам,ќелава ке се шишам
Презадоволна сум ..се надевам дека времево нема да ми предизвика првут лани маки мачев... Само треба да ја скратам малце ..предолга мие ќе треба да почнам навалена да одам
Не баш.. Ретка ми е и порано ја носев долга до половини ама сега си ја скратив и поубва ми е.. Ама гледам се повеќе и повеќе снемувам волумен и како да ми е залепена за лицето, пред секое излегување до продавница пора малце да ја разбушавам, напред-назад-лево-десно за да изгледа поубаво.
Кога ќе си ја направам да, а кога ми е природна виткана, никако.. Искрено одам по тоа правило дека ако косата ми е средена многу поубаво изгледам и се чувствувам
ја мразам имав совршено права коса но последниве два месеца интензивно почна да ми се витка но кај коренот косата е права а во средината виткана ужас има ли некој кој имал ваков проблем ? ни да ја пеглам не можам ми стои еден до две час а потоа ..