Да, задоволна сум. Многу си ја сакам, само што по малку ме нервира што многу брзо ми се мрси ко со зејтин да сум ја миела а не со шампон.
Прилично ДА! Задоволна сум ама можела поубава да биде Ама некој нема ни таква така да не ја менувам за ништо
Паа.. неможам да се пожалам. Само во последно време ми се мрси многу поради преголема активност ама ни тоа не ми е доста. Крив е точакот. .. и ветрот
Да, презадоволна сум.Иако повеќе сакам виткана од права коса,а мојата е права,ја обожавам бидејќи е квалитетна и густа,и не ми се мрси. Единственото што ми пречи е што кога ќе ја навиткам многу брзо ми се исправува,но сепак тоа не го сметам за голем проблем.
задоволна сум долга права густа и можам да кажам дека најмногу си ја сакам се нервирам кога прстите ми се во коса (навика ми е да ја вртам косата) 2 ден ми е мрсна
100 % благодарение на моето синче кога го доев косата ми растеше како луда и пред се сјајна здрава и долга
Па не баш 100 % туку добри 90% Тие 10 % минус се само поради бебешките влакна (иако не штрчат многу,сепак да ги спомнам )
Pa i ne bas.. Retka mi e, brzo mi se mrsi i mi fali malce volumen.. :/ Nekoe resenie za ova? Ali dolga mi e i prava i meka i sjajna ..
Квалитетот да, формата да, но должината дефинитивно големо не! Имав долга коса, бев жедна за промена и наеднаш одлучив да ја скратам и сега нема да излажам ако кажам дека се каам.. Инаку, не ми се мрси често, ја мијам на 4 дена, густа е и ако ги занемариме неколкуте бели влакненца има и убава боја.. Ама, подобро кратка, а здрава, отколку долга и метилава. Барем така јас се тешам.