Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена? (Забавно издание)

Дискусија во 'Насмевка' започната од MIcatastaturica, 8 октомври 2015.

1. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Јас мислам дека повеќе од назад треба да заблагодаруваш, оти од напред ако се заблагодариш ни совет ни ништо не ти помага :!:

На Jenniffer, Madam-A, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Se izvinuvam , ama kako sto kazav nova sum , pa dodeka se vklopam sto kako...:)

На sparklie, Madam-A, Eli23 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    Кукла994 Уште те чекам да ми пишеш те нема, навечер кошмари имам што ли ти се десило...те молам пиши ми лп и скрати ми ги макиве да не те мислам. :D:D:D:headbang::headbang:

На Kukla994 и Elissa им се допаѓа ова.
  4. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Значи малку каснам со мислењето ама сега видов.Значи со кој ум не си ја избришал столицата?Ако седенеше баба ти на неа?Ке се убијам вака од неодговорни значи цццц.Кажи што направи?Труден си или не?Те думам

На tessie, Elissa, Sawyer и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    :(Што би рекол Миле паника, "Па ја неам баба" се зафркавам, ако седнеше баба ми не ќе беше страшно, во менопауза е :rofl: него проблем ќе беше дедо ми ако седнеше, знаете кај мажите подолго трае фертилниот период :( Не сум напраил уште тест, страв ми е, по цели денови си викам "мечка страв, мене не страв " , али уште ми е страв :(

На CameliaMiller, kjukli, Аliсe и 4 други им се допаѓа ова.
  6. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.785
    Луге помагаjте. :sweat: Вчера почна носот да ми тече, цел ден ми студи, нема шанса да е настинка. А и да кажам цел ден мислев на бившиот. Колкави се шансите да сум трудна?
    П.с пиев и парацетамол. Дали да пиjам уште нешто друго?

На CameliaMiller, kjukli, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Да си напрајш тест.Што зборуваш бре баба ми остана на 82 години трудна и ене сега имам тетка од 2 години.башка незнајод кого е бебето.Знајте ако седниш на мравјалник од каде ке знаеш која мрава те каснала.е така со бабето ова за @Sawyer e

На kjukli, tessie, nena2010 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.332
    Кој друг си го прочита ова со гласот на Миле Паника нека крени рака :rofl:

На Beautiful_girl.., martine, Kukla994 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.624
    Допаѓања:
    115.922
    Ако се остануваше бремена од триење до сега немаше да има пад на наталиетт! Аман жено мислиш дека втор исус безгрешно зачнат ќе го родиш?? Може си невина ама ај не се филмај сега дека си дева марија. А за точките иди бе душо на гинеколог!

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.259

Da, da :!:

На nena2010, okcenzi и Sawyer им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Можно ќе е еве и јас ги имам истите симптоми а и многу мислам на бившиот ќе да е до то :D
    Напи сее Тајлхот, раствори си едно :)

На Limpan, nena2010 и CrazyOne им се допаѓа ова.
  12. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Neznam kako :(

13. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.276
    Ајде сега феминки помагајте, си ја фатив бељата...
    Вака, ми доаѓа пред некој ден комшивката, тазе полнолетисана, се среќаваме низ маало добар ден и толку, и ми приоѓа ни пет ни шест и ми вели, тетка Бубале, здраво. Ми се вледаш ти ко млада а искусна!?!? И да те прашам нешто. Е ај викам прашај комши. И вели па види вака, јас сега полнолетна станав, а со дечкото две години кај шо сме во врска, последните средби нешто пробуваме ама мене ми е многу срам... Сакам да го направиме тоа ама ми е срам... Се плашиш од несакана бременост и велам. Не, за тоа се изначитав си научив се вика, и другарките ми кажаа се, не не тоа не ми е прашањето, ама како да го надминам срамот. Неколку пати пробавме и ми е срам.. Па ивелам, излезете со друштво, расположете се, атмосфера, неколку пијалоци колку да се опуштиш не да се испијаниш, и одете после дома сами... Добро вели, фала.
    Арно ама денес од сабајле ме чека пред врата, да ме начека ко ќе ги бесам алиштата... и еве ја. Шо комши викам?? Можит на муабет велит. Ајде. И се напивме кафе и се изнаплака момичкава...
    Ајде сега помагајте, си ја фатив бељата!!
    Раскажува.....
    " бевме во дискотека и му кажа ина дечки ми за пијалоците, тој си пиеше виски кока кола, јас швепс, на рекламата имам видено за опуштени жени било. И така тој мцна едно 5-6 , јас 3 швепса и одиме кај него. Во неговата соба сами, домашните сите други спијат. Малку музиче и почнавме, и тој ми вели спремна, ќе го ставам. И ко почна јас од страв 'ааааа' тој чул 'дааа', па викнав 'полека те молам' тој слушнал 'дај кока кола' и и туривал од шише кока кола в уста. Се тргнала и викнала 'чек чек' тој разбрал дека барала швепс... Не ме разбрала за пијачките, па таа ни капка алкохол а рој дамла и така некако поминале. Тој важно презадоволен бил, ама оваа нешто засекирана е. И сега за пијачкиве вика, некоја другарка читала на некој форум дека ако женското пие кока кола нема да забремени, некоја навела и швепс исто така, и тоа се искусни жени биле таму(facepalm) И сега исто на форумот дан е затруднета можело да се праша, ама не сакала да пишува лично таа, ама не ни имало потреба зошто пиела кока кола и швепс! Ете така мои феминки со комшивката моја, ова сега јас прашувам од страв, шо мислите, можно е да е трудна или.....???

На jacqueline.s и Elissa им се допаѓа ова.
  14. Independiente

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    не се срами што и да е ќе разберам и нема да те осудувам :)))

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    не ми е јасно сега. дознавте дали сте бремени или не? :lol:

16. Independiente

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    да пиела кока кола некако ќе ја утешевме дека не е ама ШВЕПС... Ееее драга моја комшивка не требало швепс самата реклама кажува тој само за искусни е ,..за жени не за девојки :worried::worried::worried::worried: Честитки и со лесно :)

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.785
    Трудни сме сите :D коjа едно, коjа близнаци, може и троjка некоjа ке има. Македониjа има да цвета со ваков наталитет :rofl:

На babyane18, LUCERKA, blackpanter и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    ах добро е. тие што ќе имаат трето дете може и станче ќе карат. и патем на сите нека ни е со среќа.

На cresa-jagoda и CrazyOne им се допаѓа ова.
  19. Butterfly...

Butterfly... Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Pomos ve molam, se raboti za devojka nevina, pred nekoj den imala analen seks, ne e sigurna dali svrsil deckoto. Isplasena e zatoa dane imal na rakata pa taka vo vaginata sperma dane doslo pa da e bremena. Placi devojcevo, a jas pojma neam so da ja sovetuvam kazete ve molam nesto...dali apcinja ili pa nema potreba od panika?

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mila1111

mila1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    397
    Hahaha :D izvini ali morav prvo da si se iznasmejam(facepalm) ako imala analen nema potreba od paniki kazi i na drugarka ti :) airlija neka e ali blazesi mu na deckoto sto bi rekle prvo pa musko :)