Hahah..smej se mila ubavo e ako e za smeenje reabotava znaci da i kazam da se priberi malce a? (Ako e ziva uste..vcera ke se ubivase kolku so pametam )
Дали сте при здрав разум вие? Боже мили до каде отиде младинава,колку имате 15 или 13? Ццц,нека се убие кога е глупава извини вака. Влегувате во сексуални односи незнаете што е сперма,што е свршување ,што е пенис ама битно за зборот секс сте слушнале,а да го дефинирате јок. Не е бремена,неписмена е.
@Butterfly... Кажии на другарка ти нека не се грижи не е бремена ама во иднина прво нека се информира па после нека дига паника
19godini ima inace, ti kazuvam ne licese na sebe devojcevo prv pat u zivot nesto takvo i se desilo a i loso iskustuvo ima definitivno...ne e taa kriva sto ne znae. Procitavme nekade 10mitovi za analen seks(ja zafrkavav znaci, se smeevme) i citame ne e tocno deka ne se zabremenuva od nego. I posle sto da vi kazam pocna da panici plus svrsil plus na gakite mozda imalo koi potoa gi oblekla...katastrofa
Abe ke se gazime od smeenje za ova nekoj den sigurno. A toa sto site kazuvate prvo da se informira, od kaj da znae deka ke i se posaka hahaha...vikendov se desilo.inace pijana bila, sto jas ne go smetam toa za opravduvanje ama ajde...
@Butterfly... Епа нареден пат нека внимава и нека користи заштита за да не мисли дека ке остане бремена и е најсигурно
Ej zosto da nema smisla be. Neli se sto goltame odi vo zeludnikot I koga ke se prejademe ili prepieme sme so pogolemo mese ko trudni da sme. E pa taka I toa, si goltas sperma ke se pregoltas I stomaceto raste leka poleka I op bebe
Па сериозно ти кажуваат луѓето, ако не ти се свиѓа одговорот оди на друг форум прашувај....се забременува од голтање тоа е реалноста....
Море и најбрзо се забременува со голтање. Лапни, голтни, залепи се е работава. Те до толку е ефикасно. Ај сос среЧа трудноќата.
Лелеее здравоо, значиии новаа сум на форумов и читамм саа за забременување па си реков да ве потпрашам и јас малку, вакаа имам дечко, не сум имала односи со него, т.е невина сум ама завчера ме викна кај него да гледаме филм и ми пушти еден романса нешто, ништо не праевме, само пуканки јадевме и кока кола пиевме, после јас си станав и си ојдов, еве неколку дена повраќам постојано, и грбот ме боли, а во стомаков како да мрда нешто и постојано ми се јаде, помош, незнам како испадна вака ама дали е можно да не сум повеќе невина,т.е да ми го скинал хименот и да останам бремена а јас да не приметам? помошш брзоо кажетее шо да се напијам ако сум, и дали одмаа да правам тестт ??
Шо ќе правиш тест, нели мрда веќе си може 5 месец бремена, изгледа одамна си почнала филмови да гледаш со пуканки.