La italjanke..la ne se la sekiraj..la ke ti la dojde la plustracija I la drug pat la ebi se deka sto la treba La ciao
Шо те лажат мила принципеса италијана, абе и од рака фаќа кога фаќа. Кај најде па и ти со рака да бришеш, требало гаќите за таа работа да пофанеш. Ништо, тест... ама бремена си ти викам јас.
Пецо јас викам гаќа ПАМУЧНА строго, нишо не прави и со влажна марамица. Даница, сунѓер ама ако е со некои поголеми дупчички ќе залетне некој поподвижен. Се збунив бе, а невина била... А на генеколог да идеш,а? Извини мн, стварно само тоа е спасот
Епа сеа не сум баш сигудна со невиноста може и трудна да си А таму во Италија имате тестови за бременост?
Најсигурно тие следен пат кога кесе дупчиш со дечкоти да ти го пика во уше таму неможеш да останеш бремена ама само пази да нети капне по грешка во уста бидејки и така можеш да си бремена.
И ја си имам мака нема детево кој да го допрае ем без раце ем без нозе ќе биде мм е на обука од арм и не е дома веќе две недели , а ме остае вака трудна со недопраено детево .. Давајте совет луѓее ( хаха се шегувам не е озбилна раб со детево понапраено амин )