Ве молам за помош...плс хеелллппп....имавме секс со дечко ми и пукна кондомот ама тој не сврши..и сега ми касни еве 3 дена...дали е можно да сум трудна????/А да напоменам направив и тест еден од 60денари,а другиот од 120 и двата ми рекоа не мислам негативни се.....Дали има шанса макар и најмала оти се сумневам дека кондомот беше напукнат????Плс хелпппп
Aaa za vakov slucaj najarno ti e na ginekolog da pojs a pred toa na psiholog. Strasno psihicka sitiacija, so lesno neka tI e
Леле значи какви сте....Ај тогаш кажете ми изинете вака офф сум ама препорчајеете ми психијатар плссс хеллл (ке загинам бе од смеа со тоа плсссс хелппппп)
Имам 22 години и пред некој ден имав секс на првиот ден од менструацијата. Тој никако не можеше да сврши па така се откажавме. Сега шубе ми е да не има нешто да не сум бремена, сепак никогаш не се знај. Имал до сега некој такво искуство да ме посоветува?
абе незз збунета сум оти никогас за време на менструација сум немала секс и зато си реков да ве прашам.
тој воопшто не сврши нигде ама сепак паничарка сум :/ одвај ке чекам да ми дојди следна менструација хехе
Хахахахахха, постовиве и прашањава се.... не можам. Доста време не сум ја отворила темава, ама машала, си цвета Трудни сте сите, ај поздрав
Чекајте малце...еми сте се запрашале ли некогаш кога ќе го видите стомакот така пораснат...да не можеби сте јаделе квасец кога сте мачкале на лепчето наместо маргарин?
Pred edna nedela imavme analen i me interesira dali postoi nekakva shansa da dobijam meshence od toa? Ne svrshi vo mene plus. No, imam relativno redovna menstruacija, a mi kasni, imam i grchevi vo stomakot, me bolat gradite i slicno. Moze da se ima zgreseno neshto? Ne sum pravela test za bremenost, ova mi beshe prv pat da imam bilo kakov odnos, seuste sum devica.
Бремена си. Ќе те скинат кога ќе се породиш со излагањето на бебето, евентуално ако си царски пак ќе останеш девица. Не се секирај.
Здр имам болки во грбот околу папокот и се чуствувам малаксана на 28 декември бев во систина правев hsg дали има шанси да сум трудна наредниот циклус ми е за 4 дена ама нестрплива сум да земам тест дали би покажал точно