Мила за твоето прашање има друга темаа.. Тука ако читаш пишува забавно издание .. И плус ти одговорив јас во подршка..
Другарками вчера гледала филм, и почнала љубовна сцена а таа не сменила канал. Е сега прашањето е дали да купи норле да се напие денеска за секој случај, и дали е можно да е бремена хеееллп, сцената била ептен експлицитна. П.С. за другарка прашувам!
Имав секс со дечко ми, арно ама ми сврши вуста. Имам една нерешена дилема забот ми е расипан и имам шуплина, сигурно влезе во забот. Има шанси да сум бремена?
Леле луѓе страв ми е значи. Имам еден згоден комшија во зграда, го гледам некад, али вчера случајно се судривме коа излагаше од лифтот. И сеа од ова трудна да не сум? А ете више 7-8 саати ми касни. Згоден е типот, али млада сум си. Само без зезанции ќе ве молам.
Lugje , abe nie vcera so mm imavme odnosi , e sega kerka mi e nesto porazmrdana ( stomak i site vnatresni organi mi gi premesti i rasporedi po nejzino ) da ne ima nekoja maka devojceto ? Da ne e i taa bremena uste pred da se rodi , slucajno ? ( lele umrev so postovive nemozam vekje )
Znaci vaka.Vcera so decko mi imavme kontakti i mi svrsi na stomacnite.E sega vaka.Dali moze kozata da vpie od semejnata tecnosth I da Zabremenam? Seriozna sum i ne se zafrkavajte so mene kako minatoot pat. Ve citkam odamna i super ste se nadevam na druzba IZvinete za lat. nemam mk fond na tel
како така си дозволила да ти сврши на сврши на стомачмите. на тие прекрасни стомачни. мани тоа што си бремена тројка носиш. еве јас ти кажувам. да му веруваш на пантерот.
Си требала со сунѓерче да забришеш малце пред да се впие у кожата. Ама тоа е сеа. Ако ти касни 9 месеци, трудна си значи
А тоа сексот се мачка на леб или што е?Мислам можеш да збориш после тоа или ко на дроги си? Уствари како изгледа целиот процес?Ај да не навлегувам со потешки прашања У стилот- Што правиш ако си прекинат? Како се понашаШе тогаш?Како после тоа продолжуваш со животот?
Јас не се сексував зошто се уклучив вечерва на форумов се занесов и маж ми заспа... Можно е сепак утре да сум бремена? А да го разбудам?.... ај... друг пат
Еднаш на времето кога бев детиште се плашев да не забременам од многу љубов. Ама стварно бев затрескана де.
E, cedo moe da ti kazam arno si se grizela i mislela oti mnogu ljubov ne e na dobro. Taka se ostanvit u drugo stanje najbrzo i plus bez da znaesPosle ke se cudis od kaj doslo i kako doslo, ljubov e u pitanje❤️❤️❤️