Неколку коментари што ги прочитав се изнасмеав убаво немате памет(во позитивна смисла за тие што се шегуваа). Толку има неедуцирани да незнаеш дали се шегуваат или стварно го мислат тоа.
Ми каснат... ...пораките на четот тука, а и на фб од месинџер по неколку секунди. А вчера манијачев еден преубав глумец од серијава што до некни ја гледав... Можно ли е да сум бремена? За одговор ви благодарам однапред и од назад @simonna.a @Tan4ence @Ketchup @CuteSugar @xGrapefruitx
Драга @Someonespecial тебе градинарот ти дошол изгледа потсвесно си ја слушала песната Градинарот така да во песната како што се пее шо мислеше епа ти изгледа не му ја мислеше Еве ти стручно мислење
Леле душо одма паничиш. Две недели нека ти покасни, па после станува сериозна работава. Ама манијачењево не е на арно. Во случајов е друга работава. Одма да го бараш убавиот и да му соопштиш и да видите што понатаму. Ова однапред, за одназад ќе ти кажам покасно. Ај за секој случај нека ти е живо и здраво
Pls helllp.....mi imaat kazano deka na mlekoto se lepi spermata kako budala.....jas dojam....i nemam dobieno od koga se porodiv.Trudna sum,taka?
Можно е близнаци да се, провери се. Немаш потрба од гинеколог, мочај во чашка со вода и сода бикарбона, ако пени, близнаците се машки, ако не пени - близнаците се женски. Кај си ти женска, не сум те сретнала одамна.
На другарка ми дечко и , се " испразнил " во вц шољата , ама на оваа и се мочкало , па без да пушти вода седнала врз шољата .. Сега се плаши да не е бремена . Помош !
Девојкии се триевме (петинг) со дечко ми мала сум имам 20 години, неќам да останам бременааа хееелп, сврши во боксерки он.. кажете ми дали сум бремена